Данче* Написано Септембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2016 Suncokret54, Биљана 1234, БанеЛ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 10, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2016 @Човек Жоја Домаћински!!! АлександраВ, Suncokret54 and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Sanja Т., АлександраВ, Биљана 1234 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 #latinofestival #goodfood Suncokret54, Ненад Р., ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 #splash_blue_colors Juanito, Ненад Р., Биљана 1234 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 #mexicanfood #fuckthetrump Данче*, Ненад Р., Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 35 minutes ago, Juan рече #mexicanfood #fuckthetrump Sledeće godine da spremate u Koloniji Ispod Zida! Биљана 1234, Рапсоди and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Ненад Р., Биљана 1234, Аурор and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 АлександраВ, Аурор, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Grizzly Adams, Ненад Р., АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Биљана 1234, Човек Жоја, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 АлександраВ, Биљана 1234, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Natasa., Grizzly Adams, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2016 Arheoloski lokalitet Dici Srednjevekovna crkva sv. Jovana Krstitetlja 13-14 vek АлександраВ, GeniusAtWork, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Рапсоди, Човек Жоја, Grizzly Adams and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука