Sanja Т. Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 @Ненад. Немам речи да опишем.Јуче смо провели један предиван и испуњен дан тамо.Од јутра до мрака.Могу да кажем да смо одушевљени сви подједнако, и супруг и деца и ја. -Владимир-, АлександраВ, Ненад Р. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Једном сам рекла да мене воле само мала дјеца и животиње Ево једне птичице што ето тако, с времена на вријеме, улети мени у канцеларију. Ми се ту мало помазимо, испричамо и пустим је Sanja Т., АлександраВ and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Лидија Миленковић, verum est in beer, Sanja Т. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Dominika, verum est in beer, АлександраВ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 zbog tehnicke greske (mojom krivicom) prethodni post je obrisan, pa evo ponovo stavljam fotku svoje supruge Evo jos jedne... ova je evidentno prosla kroz malo tezu obradu RYLAH, GeniusAtWork, Данче* and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 3 minutes ago, cloudking рече fotku svoje supruge Супруга ти је изузетно лијепа жена. Велики поздрав и теби и њој и честитке од срца. Биљана 1234, RYLAH, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 9 hours ago, cloudking рече zbog tehnicke greske (mojom krivicom) prethodni post je obrisan, pa evo ponovo stavljam fotku svoje supruge Трудну жену имаш кад да сликаш, а мени банер да урадиш немаш?! -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 7 minutes ago, RYLAH рече Трудну жену имаш кад да сликаш, а мени банер да урадиш немаш?! Nije vise trudna, zato i nemam vremena -Владимир-, RYLAH, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 9 hours ago, cloudking рече Nije vise trudna, zato i nemam vremena Уместо што се бакћеш око породиље и бебе, можеш да издвојиш време и мени који сам ти крио поруке и стављао те на одобравање урадиш банер за џабе! Нећу да прихватим било какве изговоре!!! Danijela, Данче*, Paradoksologija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 30, 2016 Пријави Подели Написано Август 30, 2016 ivanaika, GeniusAtWork, Човек Жоја and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 verum est in beer, ivanaika, АлександраВ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Биљана 1234, Рапсоди, GeniusAtWork and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 Рапсоди, Биљана 1234, ivanaika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 verum est in beer, Светислав Павловић, ivanaika and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 31, 2016 Пријави Подели Написано Август 31, 2016 ivanaika, Биљана, Данче* and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука