Рапсоди Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 Испред Вазнесењске цркве на Спасовдан, ове године... PredragVId, Пг, -Владимир- and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 Разливене/ размазане/ фотке. Фоткано из аутобуса . ivanaika, PredragVId, Sanja Т. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 Светислав Павловић, Лидија Миленковић, PredragVId and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 17, 2016 Пријави Подели Написано Јун 17, 2016 #hotel #jugoslavija #sjaj #shine -Владимир-, Милан Ракић, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 18, 2016 Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 АлександраВ, -Владимир-, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 18, 2016 Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 Рапсоди, Sanja Т., Лидија Миленковић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 18, 2016 Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 Cekam vaskrsenje / Waiting for resurrection#vaskrsenje #resurrection #zadusnice Kaludjerovic Sreten, Џуманџи, Dominika and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 18, 2016 Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 Pobeze mi sunce iza komsijine kuce..... ....ode nacisto Плутон, -Владимир-, GeniusAtWork and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 18, 2016 Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 3 minutes ago, Лидија Миленковић рече Pobeze mi sunce iza komsijine kuce..... ....ode nacisto А овај кумулонимбус ће вам можда донети невреме. GeniusAtWork, Kaludjerovic Sreten, Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 18, 2016 Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 4 minutes ago, Милан Ракић рече А овај кумулонимбус ће вам можда донети невреме. Milance, Kragujevac je ovo.....nista od kise.... ivanaika, Пг, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 18, 2016 Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 9 hours ago, Данче* рече ка милица! Bashful Anna, БанеЛ, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јун 18, 2016 Пријави Подели Написано Јун 18, 2016 2 hours ago, PredragVId рече ка милица! када је моја Милица била болесна (пре пар месеци), тражила је да јој скувам чај - мама, скувај ми чај као ја Kaludjerovic Sreten, Juanito, ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 14 hours ago, PredragVId рече ка милица! пре би рекао да су тратинчице Плутон, PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 Ка камилица. 1 hour ago, Милан Ракић рече пре би рекао да су тратинчице АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јун 19, 2016 Пријави Подели Написано Јун 19, 2016 popodnevni odmor od celog dvorista njih tri leze ko sardinice i jos se zagrlileinace ovo malo u sredini koje je zagrljeno je siroce koje je dosetalo samo ,a ove dve su bata i seka kako ga lepo cuvaju Иоанна, GeniusAtWork, Плутон and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука