Данче* Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 PredragVId, Иоанна, Рапсоди and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 Sanja Т., Плутон, Драшко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 8, 2016 Пријави Подели Написано Јун 8, 2016 Данче*, АлександраВ, Биљана 1234 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 Litija / Procession Драшко, Данче*, Биљана 1234 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 9, 2016 Гости Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 Управо сада, Danijela рече Litija / Procession Odlicna fotka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 19 hours ago, Рапсоди рече Рапсо, ти у Соко Бањи? Sanja Т., PredragVId, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 2 hours ago, Милан Ракић рече Рапсо, ти у Соко Бањи? Мало прошетала....била давно, па ми се свидело, па рекох себи....да мало обновим утиске..... Милан Ракић, PredragVId, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 3 minutes ago, Рапсоди рече Мало прошетала....била давно па ми се свидело, па рекох себи....да мало обновим утиске..... Eeee Рапсо! Снежана, Рапсоди, Биљана 1234 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 7 minutes ago, Рапсоди рече Мало прошетала....била давно па ми се свидело, па рекох себи....да мало обновим утиске..... Ako, ako, ваља се обновити утиске. Милан Ракић, Биљана 1234, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 @Милан Ракић @Данче* Сокобања, Соко Град дођеш стар/ мислим ....ја оно и отишла млада / одеш млад....па изволте PredragVId, Биљана 1234 and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 @PredragVId, ти у Београду данас био? PredragVId, Биљана 1234, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 2 minutes ago, Данче* рече @PredragVId, ти у Београду данас био? 2 hours ago, Милан Ракић рече Рапсо, ти у Соко Бањи? Данче*, Биљана 1234, Дијана. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 Рапсоди, Kaludjerovic Sreten, PredragVId and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 40 minutes ago, Данче* рече @PredragVId, ти у Београду данас био? Јесте и биће ...одговарам са овереним овлашћењем од дотичног нам предрагог, Предрага .... Kaludjerovic Sreten, АлександраВ, Дијана. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 9, 2016 Пријави Подели Написано Јун 9, 2016 3 minutes ago, Рапсоди рече одговарам са овереним овлашћењем А где је печат!? АлександраВ, Рапсоди, Биљана 1234 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука