PredragVId Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 11 hours ago, R2D2 рече dobre tikepa Брате мој мили, није грех имати. Дијаволос на грчком значи клеветник. Или опадач. Одпадник браће. Онај који је оклеветао Господа пред Анђелима Његовим и својим даром убедио 1/3 Анђела да устану на Господа и Његове слуге. А имати, само по себи није грех. Шта више први патријарх Авраам био је најбогатији човек на Блуском истоку у своје време. У Старом завету детаљно је описана његова велика имовина. И Господ из њега преумножи народ Божији. Лидија Миленковић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Јуче у манастиру Ковиљ...... Иначе, роде у Ковиљу су редовни драги становници, па када се ужелите рода, Ковиљ вам је на 45 мин од Београда/ ауто путем / GeniusAtWork, Драшко, Биљана 1234 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Исто манастир Ковиљ / манастирске руже и манастирске роде / Драшко, Биљана 1234, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Јуче из манастира Ковиљ......... Драшко, Биљана 1234, -Владимир- and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Биљана 1234, -Владимир-, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Биљана 1234, PredragVId, Ненад Р. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Juanito, Ненад Р., АлександраВ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 (у поверењу фотографисала је Јелина, али ја сам је присвојила) GeniusAtWork, Караконџула, АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Ево, ја данас мало био на Озрену да берем зову. Набрао 600 цветова! Мислим да ће испасти око 115 литара сирупа. И сликао нам ово: А која је незнам. Само видим да има сукњицу. Овај је био огроман. Клупице на полетишту за параглајдинг Одавде сам једном летео прошле године. Није лоше. 7 минута. Српска Швајцарска Мало подвизавања Исто то само по мокром (штедим си ги чевли) Мало шуме и маркација И ево још мало дрвене грађе. Туто финито за данас Sanja Т., Лидија Миленковић, Биљана 1234 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Ле, ле мајко! Брао сам данас у Мртвој бучини зову за сок. Дошао до Баруџије око 17h. Био сам мртав уморан. Легнем на земљу мало да одморим. Погледам у крошњу. Кад! Ле, ле мајко! Интернет збрка! Хаковало се дрво. Лидија Миленковић, Sanja Т., Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 9 minutes ago, PredragVId рече Интернет збрка! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 На чету. АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 6 hours ago, Рапсоди рече Иначе, роде у Ковиљу су редовни драги становници, Родићу, види родиле се роде. Па се разговарају преко порукица. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 6 hours ago, Рапсоди рече Јуче из манастира Ковиљ......... Јој роде, немам речи колико је лепо. Лидија Миленковић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 23, 2016 Пријави Подели Написано Мај 23, 2016 Биљана 1234, Данче*, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука