Биљана 1234 Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 od pre neki dan, bilo sunce..danas oblaka ploha nebom i vetar imam pomoćnika kad sadim i presađujem i plevim GeniusAtWork, Плутон, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Плутон, Sanja Т., -Владимир- and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 minutes ago, Tvrtko рече @Ayla A đe ti je ovo? Šta je iza ovih ograda? Podgorica...Moskovski most. Rijeka Morača. Bokisha је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 12 minutes ago, Tvrtko рече Jesi li ti napravila ovu fotografiju? Žive duše nema... u koje li je doba snimljena? Jesam... često idem preko tog mosta, ali sinoć primijetih da osim mene i osobe koja je bila u mom društvu, na mostu nema nikoga. Zato i fotografisah. Рапсоди, Neša_ and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Pored Tise, dva drveta jedno znaju Плутон, GeniusAtWork, Neša_ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Драга браћо и сестре, ова фотографија је направљена након упокојења схи игумана Мојсија 2010 испред пријемнице српске царске лавре. Архимандрита Мојсија сам упознао 2007. године у Сокобањи где је боравио на лечењу и опоравку неколико недеља. Ето Бог је устројио да се нас четворо сокобањаца затекнемо на његовој сахрани у манастиру Хиландару. Неколико од монаха са слике нисам успео да препознам. Са лева на десно: Отац Теодор, (тадашњи) типикар схимонах Иларион (иначе хирург по професији), схи архимандрит игуман Методије, гостопримац Симеон, схи јеромонах Никанор, н, н, митрополит Амфилохије, схи јеромонах Марко, хиландарски монах н, протат Свете Горе схи Игуман Дохијара Георгије (његове књиге можете наћи и на српском језику) , н, монах Лазар, члан протата испред манастира Хиландара схимонах Стефан, јеромонах Стефан, н, јеромонах Теодосије, гост манастира. (трећа глава са лева скроз позади сам ја) Пре неки дан имаосам прилику да усисавам олтар Сокобањске саборне цркве. Па ево пар фотографија нашег Часног престола. -Владимир-, Плутон, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 ТРИ МИНУТА ПУТ Снежана, PredragVId, Sanja Т. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Danijela, GeniusAtWork, Јелена011 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 17, 2016 Пријави Подели Написано Мај 17, 2016 Sastavci...50 m od moje kuće, a u samom centru grada. Bogata sam Ромејац, Рапсоди, Sanja Т. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Снежана, -Владимир-, Биљана 1234 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 18, 2016 Пријави Подели Написано Мај 18, 2016 Јутарња служба у Сокобањи Вака служба јутрос беше отац Вања службу служи видиш сејо тако беше а вако је Горе било: Јутрос сам био на небу, гледао звезде снене, а Господ је био са мном Бог је био уз мене. И много је светлости било свуда јој о какав је Рааај грешна душо знаај. Свети оци службу творе дрхће небо бучи море чак и сунце тихо сија. Рајске душе вапе горе где год кренеш рај је свуда, њине душе с Богом зборе с много бола с много труда. Свети оци службу служе молбе дају Рај се спушта што смо грешни да одуже чиста у Рај стић` ће душа. Старци многи тамо биће нама радост да уделе многе слуге газде биће а радосне биће свеле. Иоанна, Биљана 1234, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 #sunset #wather #adaciganlija #belgrade PredragVId and Иоанна је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 21, 2016 Гости Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 dobre tikepa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 31 minutes ago, R2D2 рече tikepa ..су конза PredragVId, АлександраВ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Мај 21, 2016 Пријави Подели Написано Мај 21, 2016 Крстатац (1075 мнв), Сокобања Ишли смо на Голготу данас по јакој киши ишли смо кроз срамоту у свет духовно виши. Три стотине нас до једног прелепог крста пело се по блату на час у знаку тропрста. Беше много света и би велика дружба у ношњама пар детета и горска планинска служба. Ево још пар слика са места где смо данас били на једној је чека на другој су облаци сиви. Рапсоди, Лидија Миленковић, Goku and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука