Драшко Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Знаш то како ова слатка то лепо ради.. па све пожелиш да паднеш у несвест, да ти припомогне Moдератору, немо ме инспиришеш да ми буја машта.... Те стјуардеса, те у несвест ијууу Juanito, Никола Поповић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Moдератору, немо ме инспиришеш да ми буја машта.... Те стјуардеса, те у несвест ијууу ију стварно, види како моје речи могу бити двосмислене.. Гризли је крив, нисам ја! он је почео са стјуатицама, а не зна да су ми оне слаба тачка Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 ију стварно, види како моје речи могу бити двосмислене.. Гризли је крив, нисам ја! он је почео са стјуатицама, а не зна да су ми оне слаба тачка Их вас двојица дерани...а мени у глави кренуо TV1000 Никола Поповић and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Знаш то како ова слатка то лепо ради.. па све пожелиш да паднеш у несвест, да ти припомогне Ма како не знам, ја то увек пажљиво пратим. Безбедност је у питању... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Их вас двојица дерани...а мени у глави кренуо TV1000Краљу! Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 16, 2016 Пријави Подели Написано Март 16, 2016 Их вас двојица дерани...а мени у глави кренуо TV1000 Pa da, pre nekih 15 godina su se po oglasima prodavali tv kartice za pisi sa naznakom "hvata TV1000". Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Juanito, Рапсоди, verum est in beer and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Juanito, Никола Поповић, Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Лапис Лазули, ИгорМ, Биљана 1234 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 17, 2016 Пријави Подели Написано Март 17, 2016 Kecelja za meneeeee!! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Срђан Ранђеловић, Рапсоди and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 18, 2016 Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Срђан Ранђеловић, Плутон, Биљана 1234 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Grizzly Adams, Срђан Ранђеловић, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Срђан Ранђеловић, Рапсоди, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 ПА најлепше жене су Ита.. На екскурзији у средњој, једну лепу нисам видео. Јесам неколико додуше, али се испоставило да су из друге смене... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука