Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

gallery_15281_128_58536.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Уместо оних згодних стјуардеса јуче добијемо оваква два мамлаза од двеста кила:

IMAG3580_zpskisv5ujf.jpg

Неки људи стварно преозбиљно схватају пост... :(

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Уместо оних згодних стјуардеса јуче добијемо оваква два мамлаза од двеста кила:

Знаш, ја сам у Ер Србији, на лету из Софије видео најлепшу стјуардесу икада. Прелепа - а наша! :) 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Знаш, ја сам у Ер Србији, на лету из Софије видео најлепшу стјуардесу икада. Прелепа - а наша! :)

pa el imas ti telefon i kameru???? :D

Подели на овим сајтовима

pa el imas ti telefon i kameru???? :D

хахаха... а где сам се тога сетио... да сликам лепе стјуардесе :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Па домаће је увек најбоље. Зар не? :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Jel neka od ovih?

corporatejobs_no1.jpg

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Подсетисте ме на ово кад се возиш компанијом Virgin America уместо оне досадне "представе" пусте путницима овај видео:

Имају touchscreen на сваком седишту што је супер.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Jel neka od ovih?

Ма јок, скроз анонимна, али у срце директ бије! :) 

Личи мало на Бранкицу Себастијановић. Па онако још фина... Глас исто онако истањен и свечан некако... колико се плашим авиона, већ сам помислио да сам у рају  :)))

Подели на овим сајтовима

Прелепа - а наша!  

ПА најлепше жене су Ита.. пардон, Српкиње!

:) 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Подсетисте ме на ово кад се возиш компанијом Virgin America уместо оне досадне "представе" пусте путницима овај видео:

Ма много им ово дуго траје.. сморише га

Знаш то како ова слатка то лепо ради.. па све пожелиш да паднеш у несвест, да ти припомогне :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...