Аурор Написано Фебруар 24, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2016 Kućni ljubimac i ja obi-wan, Рапсоди, Срђан Ранђеловић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Срђан Ранђеловић, Ленка*, Рапсоди and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Kaludjerovic Sreten, Sanja Т., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Не предај се, има још... Ко зна шта је ово? ivanaika, Данче*, verum est in beer and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Ко зна шта је ово? Алкатраз? Bokisha and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Jaoj Zvone, imaaaj srca Данче* and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Алкатраз? Ех, мислио сам да ће бити теже... Да, чувено одмаралиште где је Ал Капоне провео пензију. Чувени Golden Gate Bridge - који иначе и није нешто, превише саобраћаја, једва се дише од издувних гасова: Вероватно је био нека атракција тамо 30-тих кад је направљен. Pancakes, Срђан Ранђеловић, ivanaika and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Ех, мислио сам да ће бити теже... Па пошто си био на Хавајима па се сада враћаш, реко да је логично да је нешто на западној обали. А плус се види да је неки залив, па... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 To! Срђан Ранђеловић, verum est in beer, ivanaika and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 To! То си требао на тему / Апсурдистан / Kaludjerovic Sreten, Grizzly Adams, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Jaoj Zvone, imaaaj srca Замало ову да заборавим, шејм он ми... Видиш да вас носим у срцу свуда. Рапсоди, Никола Поповић, ivanaika and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 25, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2016 Слика са данашњег предавања о ћирилици. GeniusAtWork, Плутон, verum est in beer and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Једна у боји. Таман да се похвалим да сам купио нови апарат. Неки лик, не познајем га. Да напоменем, ништа нисам дирао, само сам пребацио у јпг и смањио величину. Рапсоди, Kaludjerovic Sreten, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Kaludjerovic Sreten, Плутон, Рапсоди and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 2, 2016 Пријави Подели Написано Март 2, 2016 Једна у боји. Таман да се похвалим да сам купио нови апарат. Неки лик, не познајем га. Да напоменем, ништа нисам дирао, само сам пребацио у јпг и смањио величину. Не знам за друге, али ја не видим слику Данче* је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука