Juanito Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Kaludjerovic Sreten, Suncokret54, GeniusAtWork and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Neša_, Grizzly Adams, Juanito and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Морнинг ин парадајз... И једна за брата Милана Ракића, надам се да ће једног дана провозати баш овај: GeniusAtWork, verum est in beer, Срђан Ранђеловић and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Дани где си их усликала и када........да није то Земунски кеј.......мало ми личи / можда сам лупила....ал преживех / Дошла бих и ја да направим који фотос и мало да се дружим са њима.......... Данче*, БанеЛ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Земунски кеј.. Kaludjerovic Sreten and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 8, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2016 Хоће их бити ове недеље...........преслатки су...... Данче* and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Пчела скупља полен на реси од леске . verum est in beer, Иван ♪♫, Плутон and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 БанеЛ, Плутон, Suncokret54 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Опет су ТО радили! Мислили су да нико неће приметити... Suncokret54, Таша, Juanito and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 @@GeniusAtWork, прелепе фотографије, поготово задња фотка! Срђан Ранђеловић, GeniusAtWork and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Плутон, Grizzly Adams, Милан Ракић and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 ... мали, подсетио си ме на орезивање, стиже примавера... Кречио сам вишње, а ово ми је било успутно да сликам. Лепи виногради. Један стари, а овај плантажни је млад. Раде га људи, свака им част! GeniusAtWork and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 @@GeniusAtWork, прелепе фотографије, поготово задња фотка! Данче* and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 #visibaba #galanthus #prolece #spring verum est in beer, Таша, Suncokret54 and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВјечитиНуб Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 Suncokret54, Данче*, Срђан Ранђеловић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука