Zlatan Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Juce u M.Zvorniku. Juanito, Dominika, Ненад Р. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Imam najveceg Sneska u selu... Рапсоди and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Imam najveceg Sneska u selu... Steta sto ne mozemo da ga vidimo (bar ja) Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Steta sto ne mozemo da ga vidimo (bar ja) E, pa ne znam stvarno sta je to... Ti si drugi sa tom primedbom. Postavljam slike koje su moje, iz mog racunara, na isti nacin kao i do sada (preko tynpic), tako da... Do sada nikada nije bilo problema i uvek su se videle slike koje postavljam. Ja ih vidim, cak i u tvom odgovoru. Necu visi kaciti slike, da ne trosim dzabe forumski papir ovde, kad narod ne vidi... Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Ni ja ih ne vidim. Ima oznaka kao da su pukli linkovili ili da su izbrisane slike. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Ја сам га замислила ........ и баш је супер Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Imam najveceg Sneska u selu... (evo ovako da probam; ako se opet ne vidi, nikom nista) Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 Opet se ne vidi. Da li kopiras adresu slike ili...? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 И ја не видим слике. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 21, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2016 Иоанна, Јефимија Крунић, Рапсоди and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 21, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2016 Данче*, Иоанна, Плутон and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 21, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2016 ледено прасе Снежана, Ненад Р., Плутон and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 21, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2016 ледено прасе Слончић [emoji6]Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Sanja Т., Плутон, Juanito and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Opet se ne vidi. Da li kopiras adresu slike ili...? Ukucam na Google ''TinyPic'', kliknem na prvi link koji se pojavi, otvori mi prozor sa ''upload images'', tu kliknem na ''browse'', otvori mi pretragu u mom racunaru, tu nadjem sliku koju zelim, kliknem na nju i na ''open'', onda se vidi pored pomenutog ''browse'' da je ubacio sliku, onda kliknem na ''upload now'', pa mi otvori prozor sa slikom koja je mala, onda kliknem na ''view full size image'', zatim mi prikaze tu istu sliku veceg formata, onda je oznacim drzanjem levog tastera i prevlacenjem misem, onda desni klik na oznacenu sliku i potom izaberem ''copy image'' i konacno ''paste'' ovde. To je postupak koji je do prethodna tri postavljanja uspesno obavljao posao. Ako znas, ti ili bilo ko voljan da pomogne, neki drugi put za ucitavanje sopstvenih slika, bilo bi mi od pomoci da mi se na njega ukaze. Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 GeniusAtWork, Juanito, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука