Иоанна Написано Децембар 31, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 И теби Инона срећна нова година и да ти Бог подари радост у сваком погледу.Спасибо Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 31, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2015 Спасибо! счастья здоровья удачи от Господа! Иоанна је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 juce na Zezelju i Dubovima [emoji4] Натан, ivanaika, Јелена011 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Larin poljubac kroz prozor <3 Таша, Срђан Ранђеловић, Adelaida and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 3, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2016 Crkva posvecena Trojerucici, naselje Male Pcelice Kragujevac Плутон, ivanaika, Срђан Ранђеловић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 Пауза за доручак. Таша, Плутон, GeniusAtWork and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 #ispovest #confession #pravoslavlje #orthodox Рапсоди, Лапис Лазули, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 4, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2016 А сад мало слике ноћи... keka, Јелена011, Nebojš.a and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Искрено ме је срамота ове слике, требао сам му купити нешто у пекари, неку виршлу, уместо што сам га сликао. Мада оно јесте да изгледа ухрањен, и није дрхтао на зими, па сам претпоставио да је ок, а ја журио на посао, и ето. Драшко, Лапис Лазули and Adelaida је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 @@Иван ♪♫, U redu je, ne moze se spasiti vasceli svet... , ali ono sto mozemo, je da sledeci put ponesemo sa sobom neke ostatke hrane, pa kad vidimo nekog psa da ga nahranimo. I ja sam juce imala slicnu situaciju, zbog koje sam se bas lose osecala kasnije.... Иван ♪♫ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 5, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2016 Иван ♪♫ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Jesu lepe? Sanja Т., Плутон, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Иван ♪♫, Плутон, Драшко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Срђан Ранђеловић, Pancakes, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 6, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2016 Иван ♪♫ and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука