Danijela Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Raslojavanje Layering#layers #reflection Juanito, drvce, Човек Жоја and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Siesta time#sunny #siesta Човек Жоја and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Иоанна, Човек Жоја, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Натан, Sanja Т., Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 drvce, Натан, Sanja Т. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Човек Жоја, Натан, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Човек Жоја, Срђан Ранђеловић, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2015 Prozor Срђан Ранђеловић, Човек Жоја, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 "Панонско море" Сликано са Варовница, према Космају, у данима магле. Предивно! Натан, Плутон, Човек Жоја and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 Манастир Св.Архангела Гаврила. Црква посвећена Св. Петру и Павлу, у Драгаљевцу. Иоанна, Плутон, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 Нашла на тавану Обратите пажњу на датуме. Срђан Ранђеловић, Рапсоди, Adelaida and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 И победник, из године у којој сам се ја родила је... Рапсоди, Срђан Ранђеловић, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 Плутон, Срђан Ранђеловић and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 Срђан Ранђеловић, Фидер, Иоанна and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 Човек Жоја, Срђан Ранђеловић and Несташна је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука