GeniusAtWork Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Adelaida, Плутон, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Kasike/Spoons#kasike #spoons #bw Adelaida, Kaludjerovic Sreten and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Citajte/Read#read #graffiti Лапис Лазули, Kaludjerovic Sreten, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Kasike/Spoons #kasike #spoons #bw #masoni #iluminati Плутон and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 #SudoperaUMojojFirmi "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Grizzly Adams, Juanito, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Плутон, Снежана, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Kaludjerovic Sreten, Grizzly Adams, Sanja Т. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Kaludjerovic Sreten, Несташна, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 keka, Sanja Т., Несташна and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Плутон, Несташна, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Bashful Anna, keka, Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Lenji dan I/Lazy day I#lazy #coffee #sansa Grizzly Adams, Лапис Лазули, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2015 Lenji dan II/Lazy day II#lenji #lazy #sansa keka, Grizzly Adams, Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2015 Grizzly Adams, Плутон and keka је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука