Danijela Написано Новембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2015 Kapi/drops#kapi #drops Рапсоди, БанеЛ, drvce and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2015 Oprostaj/Forgivness Kaludjerovic Sreten, Рапсоди and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2015 Па доби ли Зоранин аутограм? Nisam, dok sam ja došo ona je izgleda otišlah Биљана, drvce, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 29, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2015 Mamma mia... коЖељ њацИ , Плутон, Kaludjerovic Sreten and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2015 Ненад Р., Рапсоди, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2015 Данче*, Плутон, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Kaludjerovic Sreten, Sanja Т. and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Grizzly Adams, Kaludjerovic Sreten and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Kaludjerovic Sreten, Juanito, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Мимикрија /видите ли мајог сјатког врапчића/ Kaludjerovic Sreten, nana, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Срђан Ранђеловић, Sanja Т., Bashful Anna and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 1, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2015 Sanja Т., ivanaika, Лапис Лазули and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2015 Drveni mostic do restorana Koliba ... Kaludjerovic Sreten, Juanito, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука