Рапсоди Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Снежана, Sanja Т., Ignjatije and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Auu rapsodijo sto su ove zadnje tri misticne,sjajno! Sanja Т., Рапсоди, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Дражесно време Grizzly Adams, Рапсоди, Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Od pre neko vece kad sam isao u Bg na brzinu uslikah, posle toga su dosli ovi smaracki oblaci i kisa tako da nije bilo vise ovakvih zalazaka. Данче*, ivanaika, Kaludjerovic Sreten and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Auu rapsodijo sto su ove zadnje tri misticne,sjajno! Када сам направила ове фотосе на уму ми је била екранизација Куће Ашерових од Едгара Алана Поа у режији Роџера Кормана .Аууууу страшно страшно....... е..... некада су били хорори за чисту 10. Прави уметнички. Лапис Лазули and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Није данашња, од пре пар недеља. Због близине Ротердама, "Тесла" овде склапа своја возила за европско тржиште. Иначе се не ложим претерано на кола, али због овог лепотана ми је баш било криво што нисам богат... Унутра је још лепши. Кад смо код тога, холандска влада субвенционише електричне аутомобиле. Једини проблем је то што "Теслини" лепотани нису само електрични, већ и луксузни, тако да заправо ми из раје доплаћујемо лимузине милионерима. Како онда да не волиш политичаре. ivanaika, Снежана, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Дражесно време Nisam odolela da je malo sredim Grizzly Adams, Juanito, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 хахаха Па била је скоро таква, а онда сам намерно скинуо контраст и ставио ово "жутило". Не знам зашто, вероватно што се по киши и сам осећам некако "испрано"... Рапсоди and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Oce to... Ali nije to nista sto pivo ne moze da izleci Рапсоди, Лапис Лазули and Juanito је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Плутон, Juanito and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Grizzly Adams, Иоанна, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Maslacak_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Ja volim pivo i pivo voli mene Рапсоди, Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Рапсоди and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука