GeniusAtWork Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Kamenički vis, izletište blizu Niša... Натан, Sanja Т., Снежана and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Eh....@@GeniusAtWork, podseti me gde sve nisam bila GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Снежана, Човек Жоја, Student91 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Solitary Juanito, Човек Жоја, Nebojš.a and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Oaza Човек Жоја, Никола Поповић, Иван ♪♫ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2015 Ko hoce nadje nacin da dotakne nebo... Juanito, Ненад Р. and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Student91 Написано Септембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2015 Stara pozeska crkva, fotografija nastala pocetkom leta. Crkva je posvecena Svetom caru Konstantinu i carici Jeleni. Иван ♪♫, Juanito, Човек Жоја and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Koji ne ljubi ne poznade Boga; jer Bog je ljubav" - 1Jn 4,8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2015 Никола Поповић, Снежана, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 <3 su svuda Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Jesen stize... Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2015 Jutros oko 8. Pancakes and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кеди Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2015 Dok cekah bus... Juanito, -Владимир-, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2015 #summer #belgrade #leto #fontain #fontana -Владимир- and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2015 #cleft #crack #wall #cranny #leaf #list #pukotina #zid Juanito је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука