Danijela Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 ivanaika, Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Student91, Sanja Т., Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Juanito, Плутон and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Плутон, Juanito and Ленка* је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Student91 Написано Септембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2015 Jelen Do, na putu od Cacka ka Pozegi. Kamenolom Danijela and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Koji ne ljubi ne poznade Boga; jer Bog je ljubav" - 1Jn 4,8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Никола Поповић, Maslacak_, Pancakes and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Student91, Иоанна, Иван ♪♫ and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Kamenički vis, izletište blizu Niša... Снежана, Sanja Т., Никола Поповић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Eh....@@GeniusAtWork, podseti me gde sve nisam bila GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2015 Снежана, florenntina, Плутон and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Solitary Nebojš.a, Juanito, Лапис Лазули and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2015 Oaza arizan, Човек Жоја, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2015 Ko hoce nadje nacin da dotakne nebo... Човек Жоја, Ненад Р. and Juanito је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Student91 Написано Септембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2015 Stara pozeska crkva, fotografija nastala pocetkom leta. Crkva je posvecena Svetom caru Konstantinu i carici Jeleni. Juanito, Sanja Т., Maslacak_ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Koji ne ljubi ne poznade Boga; jer Bog je ljubav" - 1Jn 4,8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Септембар 19, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2015 Плутон, Иван ♪♫, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука