Ненад Р. Написано Август 13, 2015 Пријави Подели Написано Август 13, 2015 Плутон, Човек Жоја, Јанко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Август 14, 2015 Пријави Подели Написано Август 14, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk RYLAH, Милан Ракић, Ненад Р. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 14, 2015 Пријави Подели Написано Август 14, 2015 Снежана, GeniusAtWork, Adelaida and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 14, 2015 Пријави Подели Написано Август 14, 2015 Ђес бо раја, шта има? Бели баш има употребљивог коња , штити га пешак , а може веома незгодно да одскочи за противника . Кљусе зна баш да буде незгодно у нападу . Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Август 17, 2015 Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Botanicka basta, Minhen Juanito, Плутон, Иоанна and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 17, 2015 Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Плутон, Драшко, Bashful Anna and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 17, 2015 Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Човек Жоја, Иоанна, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 17, 2015 Пријави Подели Написано Август 17, 2015 GeniusAtWork, Човек Жоја, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 17, 2015 Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Кафана на точковима у Нешвилу. Возило погони алкохол. Данче*, Човек Жоја, Плутон and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 18, 2015 Пријави Подели Написано Август 18, 2015 Пољубила сам га, а он жабац остаде, само ми на превару пољубац украде, о колачи слатки одагнајте тугу, сад он на камену, чека неку другу... Плутон, GeniusAtWork, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 18, 2015 Пријави Подели Написано Август 18, 2015 Juanito, Данче* and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 18, 2015 Пријави Подели Написано Август 18, 2015 feeble, Ненад Р., Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Август 18, 2015 Пријави Подели Написано Август 18, 2015 Плутон, Ненад Р., Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Август 18, 2015 Пријави Подели Написано Август 18, 2015 Sanja Т., Иоанна, BorisR and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 Moje komsinice Плутон, Deja Vu, Човек Жоја and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука