Биљана Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Само сам у једно сигуран , а то је да није Морава .То сам вероватно погодио , боље ишта него ништа . Зар не? Е да, подгодио си. Није Морава. Vrbas. Није Да више не спамујем тему, рећи ћу. То је Неретва У сваком случају, ево вам по једна ружа Дуња је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Лидија Миленковић, Натан, Иоанна and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 :1503348ufz3z4yl5d: Колико слова има име реке и које је прво? На коју реку мислиш? ( ) То је ушће двеју река. :0203_cool: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Иоанна, Плутон, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Лидија Миленковић, Срђан Ранђеловић, Биљана and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Дегустација вискија у микро-дестилерији Срђан Ранђеловић, Биљана, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Драшко, Лидија Миленковић, Плутон and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Ова фотографија је посебно добра. Била би још боља да се не види рука особе која седи поред девојке. Иначе, не знам да ли те занима, можеш фотке да продајеш преко сајтова путем којих се продају фотке - један од њих је iStock (чини ми се да се тако зове). Баш због те треће руке, људима је привукла пажњу Знам за продају фотки, али бих морао да правим другачије, тј. да нема људи или, ако их има, да доставим одобрење од тих људи За сада не размишљам о томе, ово радим за моју душу Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 18, 2015 Пријави Подели Написано Јул 18, 2015 Гости из Бразила. Биљана, Плутон, Juanito and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 18, 2015 Пријави Подели Написано Јул 18, 2015 Снежана, Juanito, Kaludjerovic Sreten and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 18, 2015 Пријави Подели Написано Јул 18, 2015 Гости из Бразила. Ееее....ово ти је народна ношња...а не ко ови наши гости из Шпаније...гаће, подгаће, надгаће, подсукња, сукња, надсукња....него...како ови твоји зими наступају Ненад Р., Плутон, Јанко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 18, 2015 Пријави Подели Написано Јул 18, 2015 Да ли у Бразилу има зима ? :.mislise. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 18, 2015 Пријави Подели Написано Јул 18, 2015 Да ли у Бразилу има зима ? :.mislise. ...ма бре , кад дођу код нас у госте Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 18, 2015 Пријави Подели Написано Јул 18, 2015 А , па они увек долазе лети . Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 него...како ови твоји зими наступају Врло лако. Кад се оне појаве, снег се отопи. Биљана, Јанко, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука