Снежана Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Данче*, Sanja Т., Kaludjerovic Sreten and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Juanito, Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Лидија Миленковић, Kaludjerovic Sreten, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Ptice oko moje glave. Иван Ивковић, Juanito, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Nisi rob, ne glumi gospodara. Dabome smile emoticon Kaludjerovic Sreten, Дуња, Иван Ивковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Kaludjerovic Sreten, Иван Ивковић and Juanito је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Иван Ивковић, Олимп, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Снежана, Kaludjerovic Sreten, Лидија Миленковић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Медовача? Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Биљана, Драшко, Sanja Т. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Медовача? Не , комова (грожђе)ракија . Плутон, Juanito, Олимп and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Pošto vidim da se... Sanja Т., Данче*, Ненад Р. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 mnogima dopada Биљана, Срђан Ранђеловић, Sanja Т. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 evo Олимп, Биљана, Срђан Ранђеловић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Јул 12, 2015 Пријави Подели Написано Јул 12, 2015 Još Данче*, Срђан Ранђеловић, Sanja Т. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука