Ненад Р. Написано Мај 12, 2015 Пријави Подели Написано Мај 12, 2015 Сир нисам имао прилике да пробам , али лепо изгледа. Милан Ракић and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Evo je "zamka" Peterburga. Ako nisi stigao na most, onda uzivaj u lepoti od ranog jutra Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Срђан Ранђеловић, GeniusAtWork, Juanito and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 15, 2015 Пријави Подели Написано Мај 15, 2015 Срђан Ранђеловић, Данче*, Човек Жоја and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 ivanaika, GeniusAtWork, Јанко and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Немој се љутиш, али било је нешто у оном телефону, чега овде нема . Ове су такође прелепе али фали ми то нешто Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 @@Сања Т., Нема разлога да се љутим И ја се слажем да је телефоном било другачије, а то ми много њих каже Било ми је и лакше да усликам људе на улици, јер нису ни видели да их сликам, али... Имам неке планове, даће Бог, па ће све бити још боље Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Верујем у тебе, то стоји.Даће Бог да то оствариш . Gordana ., Драшко and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 @@Сања Т., Хвала на подршци! Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 16, 2015 Пријави Подели Написано Мај 16, 2015 Ја доста данас радио поред својих мезимица које вредно скупљају багремов нектар . У паузи сам се латио фотоапарата. Sanja Т., Juanito, Човек Жоја and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 ivanaika, Човек Жоја, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Sanja Т., Данче*, Gordana . and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 ivanaika, GeniusAtWork, Иоанна and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Јанко, GeniusAtWork, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Срђан Ранђеловић, Човек Жоја, Gordana . and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Slikano prosle godine na Veliki petak .... verum est in beer, Gordana ., Иван Ивковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука