Олимп Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Note 4, Huanito Чекај, како си онда 2 минута тражила телефон? П.с. сјајна фотографија! Sanja Т., Kaludjerovic Sreten, Рада.. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Pa kao što rekoh telefon je bio u torbi (putna torba, ne tašna) jer se putovalo. Slika je uhvaćena kod Londonskog mosta, i hvala! Олимп and Рада.. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Telefon mi je bio zatrpan skroz na dnu torbe kada sam ugledala ptičicu i tražila sam ga skoro dva minuta a pritom me je i ugledala pa sam kapirala da će odleteti dok stignem da uslikam. Ali naprotiv kao da je čekala, izvadila sam telefon, uslikala i posle sekund je odletela lepotica Predivna slika!!! A ptičica kao da pozira. Sanja Т., Дуња, Рада.. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Telefon mi je bio zatrpan skroz na dnu torbe kada sam ugledala ptičicu i tražila sam ga skoro dva minuta a pritom me je i ugledala pa sam kapirala da će odleteti dok stignem da uslikam. Ali naprotiv kao da je čekala, izvadila sam telefon, uslikala i posle sekund je odletela lepotica Ova ptica mi je podsetila na moju drugaricu (nekada sam stavila sliku) Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Sasa Kolbas, pahulja, Sanja Т. and 20 осталих је реаговао/ла на ово 23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 verum est in beer, Vesna Milovic, Sanja Т. and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Jedna panoramska... Олимп, Човек Жоја, Amina and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Крушка у дворишту стара око 60 година, нажалост више не рађа...прошле године сам успео да се изборим да је сачувамо, украшава двориште, међутим, на пролеће ће ипак морати доле. ”Свако дрво које не рађа добра плода, сијече се и у огањ баца.” GeniusAtWork, Данче*, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Ово сам сликао јутрос. Зимска идила . Дуња, Јелина, Adelaida and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Juanito, Sanja Т., Јелина and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 verum est in beer, Јелина, Човек Жоја and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 ivanaika, Човек Жоја, Sanja Т. and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zlatan Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Kućica na Drini. Sanja Т., Рада.., Juanito and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Ја рекох: "Сваки дан окушам смрт", а он ће на то: "Бог је рекао да те љуби. Зато буди спокојан." Св. Исак Сирин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 12, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2015 Рада.., verum est in beer, Juanito and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 12, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2015 Шта се десило прозорима у горњем десном углу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 12, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2015 Шта се десило прозорима у горњем десном углу? То је сликано пред Нову годину, па су били мало украшени Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука