Богдан_ Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Лаки позер, као да каже "Сликајте ме". Чини ми се да је ово било у Сремским Карловцима... Данче*, Олимп, Милан Ракић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Богдан_, Данче*, Плутон and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Isplakah se od smeha. -Владимир-, Anti Palma Crew, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдан_ Написано Новембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2014 Геније, у оба случаја је десно, ал не знам да ли је свесно. GeniusAtWork and Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Данас сам био у обилазак свог пчелињака и узгред сликао јесење пезаже . ivanaika, Иван Ивковић, Плутон and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Птичије гнездо на врху . Драшко, Плутон, Sanja Т. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2014 Anti Palma Crew, Богдан_, Иван Ивковић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 12, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2014 Печурке by Ultras035 Сликано у Левчу... Клик за већу слику verum est in beer, Иоанна, Николa and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Дуња, Иоанна, Иван Ивковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Слађан Рашић Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Љубав! мирођија, Ђуро Станивук, Anti Palma Crew and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Храм Светих безсребреника и чудотвораца Козме и Дамјана Драшко, verum est in beer, Рада.. and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Храм Светих безсребреника и чудотвораца Козме и Дамјана Gde je ovo? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 A u daljini svodovi Zice .... keka, -Владимир-, Плутон and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Gde je ovo? У кругу Клиничког центра Србије. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2014 Дуња, verum est in beer, Anti Palma Crew and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука