Natasa. Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 https://www.google.rs/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiMndTklObKAhWKkCwKHR_YDvcQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fccovertocover.blogspot.com%2F2015%2F07%2Fsix-book-blogging-lessons-moving.html&bvm=bv.113370389,d.bGQ&psig=AFQjCNHMONKDfF0j83HHrSxrIajx2aw75Q&ust=1454952006359024 Zero је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 7, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 go for a walk.... keka, Рапсоди, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 Уживај у ситницама. Много их је! Kaludjerovic Sreten, JESSY and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 1, 2016 Пријави Подели Написано Март 1, 2016 Neka, mala...ostavi se tuđih statusa, ne čačkaj! E, ne moš ti bezđaola. Sjedi gdje si i ne diraj! (dobro...mirna ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 1, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2016 примени већ једном оно што знаш..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Daj mi slobodnu nedelju, nemaš obzira. Tačno ću sebi dati otkaz. -.- Драшко, Kaludjerovic Sreten and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 ** Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Није живот баш толико озбиљан да га тако неозбиљно схваташ....... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 ‘Ljudi se danas bore baš kao i oni prije njih, ali uticaj zla je mnogo veći nego što oni mogu da podnesu. Ukoliko nam Bog ne pruži ruku, svi cemo stradati..." http://manastir-lepavina.org/vijest.php?id=8450 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Март 6, 2016 Пријави Подели Написано Март 6, 2016 Samo kratko...dakle uradila si nesto najbolje za sebe sto si mogla i sad uzivaj!Svaka ti cast PS: Ovaj virus prolazi za pet dana garant Никола Поповић and Zero је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 ... и појави се тако, ни од куда, неки жал. Као да подсећа на бол. На нешто свето што изазива да се очи зацакле и пусте сузу. Нека сета за недоживљеним, заборављеним, остављеним... Све је у реду. Пуштам те. Слободан си да одеш. Слободан си да вратиш се. Патићемо заједно, али барем ћемо знати зашто. Има смисла. И нећемо само патити, смејаћемо се и волети. А да бисмо волели морамо да пустимо. И дозволимо... Шта год да буде - ја те не остављам. То нам је најважније. Anika, Kaludjerovic Sreten and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Никола Поповић and Pancakes је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Гледам како корачаш Попут одважног човека, Знаш, помало се поносим. Постајеш оно чега смо се бојали. Знаш, недостаје и мени Знам, знам, да и теби недостаје О, како је та реч странца била довољна да све то врати и подигне И подсети. Да си некад имао. Знаш, то има смисла. Има јер је то начин на који се воли И љуби, онако како је Господ заповедио. Знам, саслушај, знам да бисмо могли и другачије Али зашто? Зар није већ одавно забавно? И не, не треба да нестане из срца, Ни он, ни она, ни сви. Не, немој се бојати да се окренеш и сам будеш Ниси сам, Погледај пажљиво ко је поред. Знам да ти је тешко да га угледаш И мени је. Пази, свима је. Али… вреди гледати у ту светлост И чекати вечност. Знам и ја је се прибојавам, Али она је одвећ извесна. Није Он далеко колико ти некад мислиш Готово да је ту, па чак и ближе него што верујеш Само пусти да уђе, У то срце које дрхти. Ствара глас. И држи кључ. Знам, многи покушавају да га откључају. Нека. Нека покушавају и даље Храбри ће наћи пут. Немој ти о томе да бринеш. Није да ти држиш кључ. И не, немој да те заваравају. Одрастају само незрели Ти си одавно спреман за непрегледне висине Само да ти се мало навикну очи. А када те позове, ти хитац Њему у загрљај. И не гледај наоколо. Можда ти се душа стегне. И ти Му веруј. Јер Он зна где јој је пут. Приредио: Никола Поповић, дана 19ог марта 2016 у 18:45. Kaludjerovic Sreten, Рапсоди, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Бежи од људе који вагају, тактизирају и прорачунавају односе. Те ти на грам једу, на грам с**у, такви на грам и живе.. Рапсоди, Драшко, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 19, 2016 Пријави Подели Написано Март 19, 2016 Рапсоди, Pancakes, Kaludjerovic Sreten and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука