YOKA Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 ... само нек смо здраво, о сутрашњем дану брине Господ Лидија Миленковић, Јелина, Zero and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 7, 2014 Пријави Подели Написано Мај 7, 2014 Онај Зеро коначно приш'о ближе себи па се изненадио ... коначно. facenew22222222 Оћу и ја. Konačno, brale Držim ti fige :good2: Лидија Миленковић, javor and nana је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 E pa draga moja Amina, moram ti reći nešto. Čovek ni sam nije svestan šta sve može preživeti - dok ne preživi. Mislim da bi trebala živeti sa mišlju da svako novo sutra nosi nešto novo, da sve ide dalje, uprkos tome što bismo mi nekad poželeli da vratimo vreme. Kada čovek proživi nešto lepo, pa onda tog lepog nestane, završi se i ode, on bi i dalje hteo da povrati ono lepo što je bilo, da ponovo živi tu sreću, pa onda sebe često zarobi negde u procepu između poimanja prošlosti i realnosti, želeći ovu prvu, a bolno svestan ove druge, i onda kao da čeka da se sve desi onako kako on želi, iako zna da neće. A onda, kada nastavi dalje, shvati da ni ta budućnost nije tako loša koliko se čini kada je gledamo sa ivice tog bedema, shvati da ima za šta da živi i čemu da se nada. U čovekovoj je prirodi da ide dalje, da otkriva nove predele, tajne...a ljubav je beskrajna tajna, jer nema ničega što bi je moglo objasniti - zato svi mi, uvek i svuda, tragamo za njom.. Ayla and javor је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 Ora et labora, Deus adest sine mora. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
алиса Написано Мај 8, 2014 Пријави Подели Написано Мај 8, 2014 " Не бој се, само веруј!" Dexi, Данче*, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Ja ti pričam "trgni se", ti otrgnu sebe iz konteksta Данче*, Саша од Москве and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Crnokosa, Лидија Миленковић, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Мај 11, 2014 Пријави Подели Написано Мај 11, 2014 Не гледај ме тако, ... нисам ти ја крив, Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 12, 2014 Пријави Подели Написано Мај 12, 2014 Rasti i pusti druge da rastu... "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 ivanaika, Crnokosa, Zero and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Na spavanje pod hitno!!! Лидија Миленковић and Рада. је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Мај 14, 2014 Пријави Подели Написано Мај 14, 2014 Ти си, јаворе, једна ноћна замлата, са рупом на ципели, која сутра мора на поса' ... Рада. and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Podsetila me je Rada svojim statusom na jedan savet koji sam dobila još davno... Da je život sličan brodu, i da svaki brod ima luku u kojoj se najprijatnije i najsigurnije oseća. Ali isto tako, brod je napravljen da plovi, da prolazi kroz razne nepoznate predele po prvi put... pa i nekada da dobije i poneku ogrebotinu na tom putu, nekada i da udari u ledeni breg, kao Titanik. Nekada će mu jedra biti oštećena, jedva će uspeti da se održi na vodi ali je najvažnije da je iznad vode, iznad ponora. I da se onda polako vrati kući, u svoju luku i popravi sva oštećenja koja je pretrpeo na prethodnom putovanju, da bi bio spreman za nova. Može brod i zauvek ostati u svojoj luci i tako izbeći polomljena i oštećena jedra, ledene bregove na putu... ali to onda nije život, makar ne onaj kakvom bi trebali da težimo i za koji smo stvoreni.. Рада. and Zero је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Podsetila me je Rada svojim statusom na jedan savet koji sam dobila još davno... Da je život sličan brodu, i da svaki brod ima luku u kojoj se najprijatnije i najsigurnije oseća. Ali isto tako, brod je napravljen da plovi, da prolazi kroz razne nepoznate predele po prvi put... pa i nekada da dobije i poneku ogrebotinu na tom putu, nekada i da udari u ledeni breg, kao Titanik. Nekada će mu jedra biti oštećena, jedva će uspeti da se održi na vodi ali je najvažnije da je iznad vode, iznad ponora. I da se onda polako vrati kući, u svoju luku i popravi sva oštećenja koja je pretrpeo na prethodnom putovanju, da bi bio spreman za nova. Može brod i zauvek ostati u svojoj luci i tako izbeći polomljena i oštećena jedra, ledene bregove na putu... ali to onda nije život, makar ne onaj kakvom bi trebali da težimo i za koji smo stvoreni.. Јели бре, да те питам нешто. Овакве савете сам налазио само у књигама, а ти са својих 17 година већ лично доби неколико сличних (колико приметих на разним темама). Где то живи толико много мудраца? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 22, 2014 Пријави Подели Написано Мај 22, 2014 Јели бре, да те питам нешто. Овакве савете сам налазио само у књигама, а ти са својих 17 година већ лично доби неколико сличних (колико приметих на разним темама). Где то живи толико много мудраца? Nesto mi se javlja opet u vezi tvojih istraga ... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука