JESSY Написано Јануар 30, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ktRsl2hAPhY Сунчица. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Baš je dobro, što nikoga ne voliš i što nikoga blizu sebe ne puštaš. S povredama uma, srce i duše, ja mislim da smo završili, jednom za svagda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Baš je dobro, što nikoga ne voliš i što nikoga blizu sebe ne puštaš. S povredama uma, srce i duše, ja mislim da smo završili, jednom za svagda. Srdašce, pa zar baš ovako? Ja ipak ovo čitam kao tvoju potrebu da te neko ubijedi u suprotno. Inner Truth and Сунчица. је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Опамети се Сања већ једном! Опамети се... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natalija28 Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Srdašce, pa zar baš ovako? Ja ipak ovo čitam kao tvoju potrebu da te neko ubijedi u suprotno. Ne, ne, ponekad je stvarno lepo nikog ne voleti (misli se na suprotni pol, naravno)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Ne, ne, ponekad je stvarno lepo nikog ne voleti (misli se na suprotni pol, naravno)... Malo je reći da sam zatečena komentarom. Lijepo i ne voljeti ne mogu ići skupa. Ne vidim tu ništa lijepo...samo ogorčenost. Divno je voljeti, makar i neuzvraćeno. Inner Truth and Anette је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 samo te posmatram Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inner Truth Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Sve što može da pođe naopako, poći će, zato nemoj da brineš. Anette, Никола Поповић, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 moras vise da verujes sebi, vreme je. Данче* and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Srdašce, pa zar baš ovako? Ja ipak ovo čitam kao tvoju potrebu da te neko ubijedi u suprotno. Ayla, pa baš tako. Napišem, kako (po) mislim. Ja pišem, kako u umu, misli "govore". I ja znam, zašto kažem sve, baš na način i tako kako kažem. To ne znači, da je puno važno ili jako bitno šta neko obična Srdašce kaže, još manje da je u pravu ili ok šta ja baljezgam a drugi u krivu, zaboga, jer recimo ne misle kao ja, ne razumeju možda ili nešto treće...da izazove (m) ovo ili ono u drugima, ne...Samo napišem, osećaj u duši. I promisao. Ne zato da me bilo ko ubedi, ili uveri u suprotno. Potvrdi ili potapše po ramenu. Eto, to je odgovor na tvoje pitanje. Možda nije zadovoljavajuć, ali je svakako iskren. @ tema: poraženo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Ayla, pa baš tako. Napišem, kako (po) mislim. Ja pišem, kako u umu, misli "govore". I ja znam, zašto kažem sve, baš na način i tako kako kažem. To ne znači, da je puno važno ili jako bitno šta neko obična Srdašce kaže, još manje da je u pravu ili ok šta ja baljezgam a drugi u krivu, zaboga, jer recimo ne misle kao ja, ne razumeju možda ili nešto treće...da izazove (m) ovo ili ono u drugima, ne...Samo napišem, osećaj u duši. I promisao. Ne zato da me bilo ko ubedi, ili uveri u suprotno. Potvrdi ili potapše po ramenu. Eto, to je odgovor na tvoje pitanje. Možda nije zadovoljavajuć, ali je svakako iskren. @ tema: poraženo. Kamufliramo se riječima. Nekad i ono što kažemo bude sasvim drugačije od onog što u stvari osjećamo, jer se branimo od tuge. Da se zaključiti da si jako osjetljiva i da te je lako povrijediti. To govori dosta o tebi Reflektuješ ljubav i samu potrebu za njom...što je divno. Ne dozvoli da jedan tren ili monenat beznađa zatvori tvoje srce. Na to sam mislila kada sam ti se obratila Дијана., JESSY, Srdasce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 31, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Данче*, Драшко and Inner Truth је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Настави Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Успори! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 31, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2014 Ko izdrzi do kraja blago njemu! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука