Jump to content

Koja je normalna mera materijalizma kod zene?

Ključ

Препоручена порука

пре 2 минута, Phoebe рече

Nepoštovanje i bezobrazluk, histerija supruge. Očigledno je i ništa čudno, i slavni  nose krstove kao obični smrtnici. Što zabolelo Grizlija, pa vidi se po Jecinom pogledu, nedopustivo ponašanje i da je g-đa Janka Marka Perića, a ne g-đa prvog reketa sveta.

Да ли се шалиш ? Ја нисам приметила хистерично понашање, већ врло културну и очекивану реакцију. Ко од брака очекује  " стерилност " у понашању, опхођењу и генерално у односима, са тим нешто дебело није у реду.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 326
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Јеванђелски је можда добро, али брачно није добро никако.

Иде Мујо, испред њега Фата. Сретне их Хасо:

- Болан Мујо, није по Курану да жена иде испред мужа!

- Није, ба, по Курану, но по минском пољу!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Рапсоди рече

Да ли се шалиш ? Ја нисам приметила хистерично понашање, већ врло културну и очекивану реакцију. Ко од брака очекује  " стерилност " у понашању, опхођењу и генерално у односима, са тим нешто дебело није у реду.  

Možda je kulturna, jer nije bilo psovki, ali stvarno mi je tužno kad zamislim da je u nečijem životu ovakva reakcija normalna i očekivana.

Nije "sterilnost" ne spuštati dragog drugog i ne ubijati ga u pojam, koliko god 'kulturno'. 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

О материјализму феминисткиња не треба нарочито трошити речи.

Рече и народни уметник: Комуњаре, комуњаре, ви волите само паре.

Подели на овим сајтовима

Десило се ово - она га је снимала из даљине. Он је пришао и хтео да настави снимак тако што ће узети камеру у своје руке да би могао да се креће слободно и одржи кадар на свом лицу. Чисто техничка ствар. Практична.

Где је она потпуно беспотребно и без икаквог разлога планула. Човек је био концентрисан да направи снимак, није тренутак за "хвала душо" итд. У питању је посао.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Таша рече

i pravila mu drustvo na treningu

Bolje da mu nikad nije došla na trening nego što mu radi ovo, jer je ovo možda prvi put da je kamera uhvatila ali sigurno nije i prvi put da se dogodilo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Možda je kulturna, jer nije bilo psovki, ali stvarno mi je tužno kad zamislim da je u nečijem životu ovakva reakcija normalna i očekivana.

Nije "sterilnost" ne spuštati dragog drugog i ne ubijati ga u pojam, koliko god 'kulturno'. 

Очигледно да различито перцепирамо случај   " Ђоковић " .

Обична мала, чак не бих рекла ни свађица... сасвим уобичајена реакција  коју је бесмислено и коментарисати. 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Ayla рече

Kada sam prvi put odgledala video, bilo mi je negdje teško, jer se narušava sklad koji nam se servira, ali zar nisu ljudi kao i svi

Meni je taj sklad koji nameću još odvratniji, i nije ni čudo da iza zavese ovako stoje stvari kada su na svakom koraku karikali ona srca rukama. Da se stvarno vole ne bi imali potrebe za tako usiljenim spoljašnjim manifestacijama. Sve u svemu, ovo na snimku je više nego potresno. Svojevrsni duševni masakr.

Подели на овим сајтовима

Стварно не могу да верујем  да и ја коментаришем  нешто што уопште и не заслужује коментар. 

Успут оплаках поједине  коментаре који ми безмало личе  на ону народну " од  муве бивола " .

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Десило се ово - она га је снимала из даљине. Он је пришао и хтео да настави снимак тако што ће узети камеру у своје руке да би могао да се креће слободно и одржи кадар на свом лицу. Чисто техничка ствар. Практична.

Где је она потпуно беспотребно и без икаквог разлога планула. Човек је био концентрисан да направи снимак, није тренутак за "хвала душо" итд. У питању је посао.

Е, али ја уопште нисам изненађен овим... Новак је p***y и овако.

Kад проценим неког, одмах ми буде отприлике јасно како је и са женом, ретко буде изненађења :)

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Ayla рече

A pazi ovo... cio dan na stubama šarafi neke lustere, i onako umorno dodaje mi (između žica i šarafa) neki šrafciger uz ono - Na!
Na? Meni - na?
Pa zar ga košta da mi kaže - Izvoli mila moja ljepoto? :1319_womens:
Došlo mi je da ga nabodem istim alatom koji mi je tako drago dodao, i da ga kao pecivo prebacim preko glave, sa stuba na kojima je stajao.
Zamislila sam tu sliku, i pitala sebe jesam li normalna. Njegovo - na, bilo je mekše i ljepše od moje projekcije. -.-

:smeh2:

Javne su ličnosti, nije smela da dozvoli ovakav skandal. Baš ću da se sekiram zbog  Đokovića, ali moram da primetim da se obrukala, nije mu do njanjavosti, a i mene bi bilo blam da se prenemažem pred kamerama

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Рапсоди рече

сасвим уобичајена реакција

Јадан живот ономе коме је ово уобичајена реакција...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Grizzly Adams рече

Јадан живот ономе коме је ово уобичајена реакција...

Можда не баш уобичајена, али је свакако нормална... па живи смо људи. Нема ништа горе од стерилне атмосфере, кад све штима  и кад је све под конац, па нећемо ваљада у браку да се службено и лудо куртоазно обраћамо једни другима.   Господине Смите :smeh1:

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Рапсоди рече

Ne šalim se. A jeste, trebalo je da je uzme u naručje i recituje pesmu, kako da ne

Подели на овим сајтовима

@Phoebe  Не могу цитатом да ти одговорим, нешто су побркали у програму, нити могу овако нормално да одговорим, већ само кад пошаљем празан одговор , могу да пишем (ваљда ће неко од програмера узети у обзир) .

Не треба песма, требало је пољубцем да је ућутка :D  

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...