Jump to content

Koja je normalna mera materijalizma kod zene?

Ključ

Препоручена порука

пре 2 минута, Juanito рече

И шта смо закључили, која је оптимална мера?

Покушали смо да израчунамо, ал искочио осигурач...

• Оплаках :)) 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 326
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Grizzly Adams рече

Покушали смо да израчунамо, ал искочио осигурач...

Можда сте користили класичну ме'анику, а треба квантна?

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Juanito рече

Можда сте користили класичну ме'анику, а треба квантна?

Треба метафизика за тај ребус...

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, obi-wan рече

E, ajd` sad ti to objasni mnogim zenama...

Nema potrebe njima je to sve urodjeno :D 

• Хахаха 1

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

Da bi muškarac uopšte dobio priliku da ženi iskaže svoja osećanja, ako izuzmemo fizički izgled, on mora da ima ono što žene prvo primete kod svakoga, a to što se prvo vidi, upravo zavisi od toga da li on ima posao i novac. Keš i plastika gradi utisak o čoveku, a kakav je on iznutra, saznate tek kasnije. Nismo ni blizu toga da budemo u ravnopravnom položaju pred ženama, a žene nemaju vremena za one koji nemaju mogućnosti da im se približe. 

Nije tebi lako! Sada vidim da razumes zenski uum! :)))

• Свиђа ми се 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

@Neša_ Onaj moj komentar da razumes zenski um je bi cist sarkazam! Samo da znas! :0205_whistling:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

Znam, ali ga ja posmatram kao da nije sarkazam.  :)))

Kako te usi svrbe ili sto se babi htilo to joj se i snilo! :)))

• Зачуђен 1

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Neša_ рече

Ali ako je njegova ljubav prema tebi toliko jaka da ne može ni pomisliti da bude sa drugom, a ti prema njemu ne osećaš ništa, jer ti se fizički ne dopada, onda će on živeti sâm sa svojom tugom, nesrećan do kraja života. Ti se, posle izvesnog vremena, njega možda nećeš ni sećati. 

Iz date postavke jasno je da me taj muškarac ne voli, već je svoju fiksaciju razvio usled opčinjenosti mojom ljušturom. Kad naiđe druga prijatnije spoljašnjosti, ja ću pasti u zaborav. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Био сам убеђен да је Драгана.

У сваком случају имам кеца из позвавања историје турбо фолка. Морам да узмем часове код Салета Сенсеи Поповића.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Neša_ рече

Pogrešno je zaljubljenost odvajati od ljubavi. Zanesenost je nešto sasvim drugo.

Nema tog vremena, koje će dovesti do pojave ljubavi, ako ona ne postoji od samog početka. Mnogo toga zavisi od karaktera i sposobnosti čoveka da oseti ljubav. Nije kod svih isto. 

Mislim da nisi u pravu i da ćeš vremenom to i sam shvatiti. Ne znam koliko godina imaš i koliko iskustva ali iz mog, zaljubljenost nikako ne može da predstavlja ista osećanja kao i prava, istinska ljubav... Zaljubljenost je više zanesenost nego ljubav, to je polet, strast, koja kada prođe ostaje ili ništa ili prava ljubav. Nema tu puno pameti, zaljubljenost u osobu koju površno poznaješ i sa kojom nemaš ništa može da traje veoma dugo ukoliko ti to želiš, to je začarani krug koji sam sebi stvaraš, nažalost ne može se to tako lako iskontrolisati u toj situaciji ali vreme uvek učini svoje. Na kraju shvatiš da si bio zaljubljen u svoju emociju koju projektuješ ka toj osobi, pri tom nisi s njom pojeo tovar soli što bi se reklo, pa tu priče o pravoj, iskrenoj i požrtvovanoj ljubavi i nema, ali sve to dođe na svoje, vremenom... :ok:

Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, obi-wan рече

Dobro, red je i da se malo ogradimo - mnogo je divnih zena, i ovde na forumu naravno, i ove sale se ne odnose na njih. :)

Hvala na ovakvom zapazanju Obi. Posto iz dana u dan sve vise mizoginije na forumu od strane nekih forumasa. Lepo je znati da ima i takvih mukaraca kao i ti. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...