Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

Мој мужић кад је скоро почињао да ради преградни зид код нас, у дневној соби, рече, онако, као за себе:

''Е, за овај ми треба мало више материјала, барем дупло, да буде јачи, да се мање тресе, стабилнији... Јер моје женче кад залупи врата...''

И мене би срамота... crvenilo

Што рече Таша - светска шампионка у тој дисциплини сам...

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

ja se durim... žena mi upravo kaže da umem da pogodim kada je najmanje potrebno

јел` прошло дурење? сад ће нова година... 0122_tuk

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ma ne,nisam se durio...samo smo razgovarali o durenju

промените тему...има толико лепших тема... 0202_238

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog. Kada se naljutim pozelim da se durim ali ne mogu dugo u sebi da nosim taj ruzan osecaj. Ako se ne pomirimo pre spavanja za mene nema sna te noci. Isto tako nikako ne mogu da trpim durenje mog muza. Pozdrav svima.

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog. Kada se naljutim pozelim da se durim ali ne mogu dugo u sebi da nosim taj ruzan osecaj. Ako se ne pomirimo pre spavanja za mene nema sna te noci. Isto tako nikako ne mogu da trpim durenje mog muza. Pozdrav svima.

Добро ти нама дошла ! :drugarstvo: 0442_feel

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

facenew22222222

Такође.

dobrodosli

Подели на овим сајтовима

dada facenew22222222

Код нас кад се једно наљути, оно друго углавном почне да плаче. :D И онда се одмах измиримо. :) Ја кад видим његове сузе, заборавим и због чега сам била љута...или схватим колико је то заправо небитно...а углавном се људи дуре због глупости, ваљда је то нормално код оних који живе заједно.

You catch me every time I fall...

Подели на овим сајтовима

dada facenew22222222

Код нас кад се једно наљути, оно друго углавном почне да плаче. :D И онда се одмах измиримо. :) Ја кад видим његове сузе, заборавим и због чега сам била љута...или схватим колико је то заправо небитно...а углавном се људи дуре због глупости, ваљда је то нормално код оних који живе заједно.

Hvala na dobrodoslicama:)

Pa tako to bude,uglavnom se ljutimo zbog gluposti,valjda na pogresan nacin trazimo ventil da se ''izduvamo''. Neki psiholozi cak kazu da su te svadjice dobre,da jacaju vezu,osvezavaju je zbog tog pomirenja koje na kraju usledi...ko ce ga znati da li je tako :) ?

Ja sam za to da se sukobi vesto izbegavaju,bolje je precutati(ko moze ) pa reci sta imamo kad se vatra stisa. Puno pozdrava

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...