Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

пре 16 часа, Milica Bajic рече

Све то тако лепо звучи и ти си сигурно диван момак. Само у реалности се врло често деси да такво понашање једног у вези постане досадно оном другом или да то једноставно престане да цени. 

Ево управо о томе слушам у Француској од неких наших девојака - јао, Французи су супер дивни, све чине за тебе у вези, замисли пусте те да пијеш кафу са бившим, излазиш са другарицама и сл. Али што то брзо досадииии....

Зато нећу ни да се женим :)))

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 4 минута, Плаво Небо рече

Зато нећу ни да се женим :)))

То није решење!!!!

Решење је да временом увидиш своје грешке у корацима и поправљаш шта се може, бориш се, што се мора у животу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Задње Време рече

Не постоји лак одговор на ово питање.

Када је Бог поделио Адама на на мушко и женско део способности је припао Адаму а део Еви. 

Еви је припало да може да осети своју душу и зато су жене осетљивије, кажу сензитивније од мушкараца. Затим жене имају много већу снагу у мислма али не умеју да је фокусирају па се њихова снага расипа немајући прави учинак, док мишкарцима је допало мања мислена снага али могу да је фокусирају па остваре биљи учинак него жене . Али кад двоје раде у заједници и сложни су онда њина ништа није немогуће јер муж даје фокус а жена снагу и то око чега су устали дивно напредује.  Мушкарцу је запало да не може да осети своју душу али му је зато дат разум да може да чује глас разума, жена је ускраћена за то.

Зато муж у својој жени може да види стање своје душе а жена у свом мужу има огледало свог разума. 

Па ако је жена неразумна то ђе муж бити коцкар, пијаница швалер 

Док ако је муж у души ку+ва то ће његова жена бити то на јави.

Одговорр на твоје питање је тешко дати када су у питању два неразумна родитеља, док ако су разумни сами ће знати шта ваља чинити.

Овде се слажем са свим што је речено, само бих додала да, Божијим промислом, постоје и оне нама неразумљиве ситуације, где се човек мора ослонити само на веру да је Господ све што се дешава допустио само на наше спасење и ни за шта друго.

@Сања Т. Код великих неспоразума, поготово око деце, ја бих баш ствари препустила у Божије руке, посаветовала се са духовником и урадила како ми он каже.

Подели на овим сајтовима

замисли пусте те да пијеш кафу са бившим

Ооово не могу да схватим никако :))) Хаха, питам се, како би она реаговала да ја пијем кафу са бившом.

Али што то брзо досадииии....

Назвао бих те некако него бих био вулгаран. Због таквих бракови и пропадају. Шта би она, мало адреналина, да је дечко бије? Тих, значи мука ми је од тих...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече

,,...Kad je ona tražila mogao sam pobeci u
U samu reku našla bi me 
Namirise me kaže odmah pozna me dobro" 

:D:D Mnogo me odajes sister, pomislit ce ljudi da sam pijanac. 

И ја сам мислила о томе, претерала сам стварно! 

Опрости ми мили дечаче, затрчала сам се :1405_love:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Плаво Небо рече

Назвао бих те некако него бих био вулгаран. Због таквих бракови и пропадају. Шта би она, мало адреналина, да је дечко бије? Тих, значи мука ми је од тих...

Називи ме слободно којим год именом мислиш да је прикладно и да заслужујем.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Задње Време рече

.

Зато муж у својој жени може да види стање своје душе а жена у свом мужу има огледало свог разума. 

Све си написао што треба у овој једној реченици.  Уколико се муж и жена истински "поклапају" ово треба да буде репер за успешан брачни живот.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Milica Bajic рече

И ја сам мислила о томе, претерала сам стварно! 

Опрости ми мили дечаче, затрчала сам се :1405_love:

Mozda nekad kad ostarim. :D

пре 4 минута, Milica Bajic рече

Dje sme sad? Posle ce imati rabotu sas mene, ne navlaci coveka na tanak led. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Milica Bajic рече

Јаооооо бре, НЕ ТЕБЕ, него ТЕ ТАМО што ти тако причају !

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Nikola Stojanovic рече

Mozda nekad kad ostarim. :D

Dje sme sad? Posle ce imati rabotu sas mene, ne navlaci coveka na tanak led. :D:D

Еее сад капирам, ми се нисмо уопште разумели!!!!

Рекао је ТЕ , мислио на те жене, а не мене. @Плаво Небо  јесам у праву?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Плаво Небо рече

Јаооооо бре, НЕ ТЕБЕ, него ТЕ ТАМО што ти тако причају !

Нисам лепа, ал' сам глупаааа :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...