Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

пре 9 минута, Задње Време рече

Јеси ли се ти када упитао какви ли су родитељи деце болесне од рака?

Да, просто се запиташ какав ли је тек Бог кад му је Син онако прошао. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 9 минута, Задње Време рече

Јеси ли се ти када упитао какви ли су родитељи деце болесне од рака?

Мислиш рак је игра случаја. Е па није то игра случаја него се не поштују закони живота које је Бог поставио. 

Попиј ти отров и рачунај да ћеш да преживиш. Нећеш преживети јер си радио противно закону живота.

Тако је и са здрављем, Ево ти линкпрочитај мало да схватиш како функционишу закони живота.

I ona prethodna i ova sad izjava su neopisivo sramne! Idi sredi se i ne lupetaj i ne vredjaj porodice ljudi koji su oboleli od raka. Kako se samo usudjujes?

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Osim toga, i mnogi sveti oci su bolovali od raka, pa ces sad reci da su i oni bili sebicni? Ufff, motka.

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Задње Време рече

Да бих ти одговорио на питање морао сам прво да видим јеси ли способан да разумеш. Нажалост нисам стекао такав утисак

Задње време дошло када је твој субјективни утисак објективно мерило мојих рационалних способности :)) 

што поштено не кажеш да не смеш да откријеш књиге одакле си покупио оне бесмислице, задња су времена немаш још много времена за извлачење ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Задње Време рече

Рак се развије у телу себичног чувека јер он својим умом даје модел понашања својим ћелијама, Он граби све за себе и то почињу да раде и његове ћелије.

Сва срећа па је ово само издвојено мишљење, НИКАКО мишљење и став људи са форума, нарочито не Администрације.

Већу глупост скоро нисам чуо.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Задње Време рече

Не постоји лак одговор на ово питање.

Када је Бог поделио Адама на на мушко и женско део способности је припао Адаму а део Еви. 

Еви је припало да може да осети своју душу и зато су жене осетљивије, кажу сензитивније од мушкараца. Затим жене имају много већу снагу у мислма али не умеју да је фокусирају па се њихова снага расипа немајући прави учинак, док мишкарцима је допало мања мислена снага али могу да је фокусирају па остваре биљи учинак него жене . Али кад двоје раде у заједници и сложни су онда њима ништа није немогуће јер муж даје фокус а жена снагу и то око чега су устали дивно напредује.  Мушкарцу је запало да не може да осети своју душу али му је зато дато да може да чује глас разума, жена је ускраћена за то.

Зато муж у својој жени може да види стање своје душе а жена у свом мужу има огледало свог разума. 

Па ако је жена неразумна то ђе муж бити коцкар, пијаница швалер 

Док ако је муж у души ку+ва то ће његова жена бити то на јави.

Одговорр на твоје питање је тешко дати када су у питању два неразумна родитеља, док ако су разумни сами ће знати шта ваља чинити.

Зар се стварно мушкарац и жена не разликују и међусобно допуњују и зар не добијамо од оног другог углавном оно што сами дамо? Или ја нешто не капирам?

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Задње Време рече

Душа је женски принцип у нама наш женски ео а ми као ум смо глава или мушки принцип.муж. И ако ум и душа не раде заједно онда постоји проблем у браку.

Душа је колективна свест свих ћелија и бактерија нашег тела, ( наше тело садржи неколико пута више бактерија него ћелија: тако да се поставља питање јесмо ли ми заправо колективна свест бактерија,паразита) То смо ми колективна свест свих тих ћелија и бактерија. А круна те свести је наш ум, 

И ми својим умом владамо над својом душом. Мушкарац је изнад жене. Као што је господ изнад нас јер смо сви ми ћелије једне душе, црква, А Господ је ум над свима нама Зато је он представљен као женик а црква као невеста,

Здраве ћелије нашег тела творе између себе канале кроз које размењују потребне материје, док ћелије рака нису способне за то, свака ради за себе.

Рак се развије у телу себичног чувека јер он својим умом даје модел понашања својим ћелијама, Он граби све за себе и то почињу да раде и његове ћелије.

Брак: велика је то тајна, тешко да ко то све може да свари

Брак између хомопсексуалаца такође има своје објашњење на духовном нивоу али то је тек тешко за разумевање, то је посебна врста лудила

Овде не бих рекла да је човек мислио да се рак јавља само и искључиво код себичних људи, него је узео као пример. Уопште ми није јасно ..  

Подели на овим сајтовима

On 12.1.2019. at 0:29, Milica Bajic рече

Ево управо о томе слушам у Француској од неких наших девојака - јао, Французи су супер дивни, све чине за тебе у вези, замисли пусте те да пијеш кафу са бившим, излазиш са другарицама и сл. Али што то брзо досадииии....

Размишљам нешто, када су ти то рекле, а шта кажу још, шта би оне хтеле? Зашто им досади да их неко воли? Наравно разумем ако љубав није обострана.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Milica Bajic рече

Не мислим ни да мушкарац треба да претерује са угађањем и пажњом. Мора да се осети да је и он људско биће, човек коме је исто потребна пажња. Једино тако ће је добити. 

Значи узајамно поштовање и исказивање љубави, једино тако 

Зато мислим да су те девојке о којима причаш размажене и да не знају шта хоће. Треба да буду срећне што имају мушкарца који их поштује као слабије женско биће. Тако да, жена која то цени исто тако ће знати и да узврати љубав таквом мушкарцу. Шта, па такве које су ти се жалиле би својим мушкарцима очи ископале да знају да су се жалили неком свом другару као оне теби.

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Natasenka рече

pa. cvet nacrtan na papiru. to sam mislila. :)  skromna sam ja. 

Sto prostije, a to lepse i romanticnije. Bravo Natasenka. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 12.1.2019. at 13:40, Задње Време рече

Душа је женски принцип у нама наш женски ео а ми као ум смо глава или мушки принцип.муж. И ако ум и душа не раде заједно онда постоји проблем у браку.

Душа је колективна свест свих ћелија и бактерија нашег тела, ( наше тело садржи неколико пута више бактерија него ћелија: тако да се поставља питање јесмо ли ми заправо колективна свест бактерија,паразита) То смо ми колективна свест свих тих ћелија и бактерија. А круна те свести је наш ум, 

И ми својим умом владамо над својом душом. Мушкарац је изнад жене. Као што је господ изнад нас јер смо сви ми ћелије једне душе, црква, А Господ је ум над свима нама Зато је он представљен као женик а црква као невеста,

Здраве ћелије нашег тела творе између себе канале кроз које размењују потребне материје, док ћелије рака нису способне за то, свака ради за себе.

Брак: велика је то тајна, тешко да ко то све може да свари

Брак између хомопсексуалаца такође има своје објашњење на духовном нивоу али то је тек тешко за разумевање, то је посебна врста лудила

Kako loše trolovanje :dry:. Dosadili ste Bogu i narodu :dry:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Плаво Небо рече

Треба да буду срећне што имају мушкарца који их поштује као слабије женско биће.

O da, baš će da se usreći pored muškarca koji ih gleda kao slabije biće :smeh1:...još da skače od sreće :smeh1:.

Ti ne valjaš ništa, ne valja ni ona...popravljajte se zajedno vas dvoje bednika, tome služi brak :).

I šta muškarci nalaze u ženama koje traže spasitelja, šta će vam ta muka u životu ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Поуке.орг инфо рече

Сва срећа па је ово само издвојено мишљење, НИКАКО мишљење и став људи са форума, нарочито не Администрације.

Већу глупост скоро нисам чуо.

To nije mišljenje, nego trolovanje...i to loše, crno.

Подели на овим сајтовима

PRE BRAKA :
Momak - Da,konacno, ne mogu docekati!
Devojka - Jel, hoces da me napustis?
Momak - Ne, nemoj ni pomisljati na to.
Devojka - Volis li me?
Momak - Naravno, sve vise i vise.
Devojka - Jesi li me ikada prevario?
Momak - Ne, kako to mozes da me pitas?
Devojka - Hoces me poljubiti?
Momak - Svaki put kada mi se ukaze prilika.
Devojka - Hoces li me udariti?
Momak - Jesi li ti normalna, pa nisam ja taj tip osobe.
Devojka - Mogu li ti verovati?
Momak - Da.
Devojka - Dragi moj....

POSLE BRAKA
Jednostavno procitaj od kraja ka vrhu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...