Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Nikola Stojanovic рече

@Natasenka  Kako nema romantike sestro?

Kisa pada, trava raste

nicu bandere, ja te volim

budi mi djevojka?? 

:D:D

ono što je tebi romantično. ne znači da je meni. ipak . potrudio si se. faja brate. :)

Подели на овим сајтовима

Ако ћемо право, романтика баш и није компатибилна са Хришћанством. 

Можда је има нешто код Соломона, али он је имао и много жена, па и није неки пример. =)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Натан рече

Можда је има нешто код Соломона, али он је имао и много жена, па и није неки пример. =)

kakva romantika. kad je potrebno popraviti sijalicu. dabome. poverenje je bitno. ljubav hrišćanska. kako kome. lepo je biti skroman. 

295872_76836269_n7901u2bs6469p0r0ffg.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Натан рече

Живимо у реалном свету, нема леба од романтике. =Д

"...Napisano je: `ne zivi covek o samom hlebu...`" :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasenka рече

kakva romantika. kad je potrebno popraviti sijalicu. dabome. poverenje je bitno. ljubav hrišćanska. kako kome. lepo je biti skroman. 

295872_76836269_n7901u2bs6469p0r0ffg.jpg

То, жена свака мора да зна кад треба да постави леђа, буквално.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Нифада рече

Романтика је као зачин у јелу, не може да замени јело,али може да му побољша укус.

Под јелом подразумевам целокупан однос између мушкарца и жене, не може живот да се сведе само на романтику,некад треба променити сијалицу,опрати посуђе,веш...што и није баш романтично,али зато романтични тренуци све то покрију.Романтични тренуци   могу да се осмисле и без много новца или чак уопште без новца,али за романтику треба имати смисла и мало се потрудити,али сам напор да вам неко приреди нешто романтично  већ је романтичан..

Ovo je само размишљање на тему романтике,није порука личне природе.

Склоност да се у свему види лично обраћање,само је знак претенциозности,поготово када су у питању особе које значај придају само личним разговорима,сусретима,а не пискарању по друштвеним мрежама,. Овде се размењују мишљења,ставови,смисао за хумор,за личне разговоре постоји инбокс,телефон и др.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Натан рече

Устанем раније, уберем жени ружу у башти, ставим јој на јастук, спремим јој доручак. Изведем је на вечеру у неки леп ресторан. Купим јој неки поклон. Спремим јој омиљено јело, а ако не знам онда научим. Ставим јој до знања да ми је најбитнија на свету. Сваки Божји дан јој улепшам са неким лепим изненађењем. Наравно, ту су и животни проблеми, али, барем су лакши када их једно другом помогнемо изнети. Е сад, да ли је ово романтика или љубав, зависи како ко воли.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...