Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

пре 3 минута, Muramasa рече

Zato i ne treba da im pominješ ljubav, nego da ih osvojiš. Tek kad počne da gori od pohote za tobom, tek onda pominješ ljubav, ali onako usput, da je ne ohladiš patetikom.

To pricas o nekoj nezreloj klinki od 15 god? :)

пре 5 минута, Neša_ рече

Ne znam šta tačno želiš da kažeš, ali kada ja ženama spomenem ljubav, njima bude smešno.

Mnogo okolišite u odgovorima.

Ne spominjes pravim zenama. Ako si stvarno okruzen toliko losim zenama brate promeni sredinu i okruzi se novom ekipom. ;)

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, todor рече

Зато на ову тему Христос овако говори:

''Зато вам кажем: не брините се за живот свој, шта ћете јести, или шта ћете пити; ни за тело своје, у шта ћете се обући. Није ли живот претежнији од хране, и тело од одела?'' Мат. 6, 25

''Не брините се дакле говорећи: Шта ћемо јести, или, шта ћемо пити, или, чим ћемо се оденути? Јер све ово незнабошци ишту; а зна и Отац ваш небески да вама треба све ово. Него иштите најпре царство Божје, и правду Његову, и ово ће вам се све додати. Не брините се дакле за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свог.'' Мат. 6, 31-34

Тачно тако, с тим да човек мора урадити оно што је до њега. Не може седети скрштених руку и чекати да падне све са неба, мора се трудити и помоћ неће изостати :) .

пре 14 минута, Neša_ рече

Ovde ne. U realnom životu razgovaram sa ženskim osobama o čemu one žele. A pošto znam kako muškarci razmišljaju, jer sam muško, ja im onda otvoreno ukažem na zablude.

Нешко брате, изгледа да са тобом желе стално да причају о везама, сексу и шта воле код мушкарца :D, како их стално наврнеш на ту причу? Јел ти се која похвалила шта је тога дана кувала за ручак?

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Ako si stvarno okruzen toliko losim zenama brate promeni sredinu i okruzi se novom ekipom

Не мора ни то, чак. Нека промени прво себе, па ће видети колико види другачије.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

Tačno je to da jednostavne stvari ljudi predstavljaju kao komplikovane, jer im je tako zanimljivije.

Тачно. Жене нису онкакве како си ти умислио и закомпликовао у својој глави. Лаку ноћ.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Брада рече

Тачно тако, с тим да човек мора урадити оно што је до њега. Не може седети скрштених руку и чекати да падне све са неба, мора се трудити и помоћ неће изостати :) .

Е то, труд, увек и на првом месту, све је труд, и љубав је труд.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Liga Džentlmena рече

Na vreme. Kao sto bi trebalo i ti i @Muramasa da na vreme zapocnete sa porodicom i ne gledate da li treba da imate nesto ili ne, nego samo ljubav. Najbolje godine za muskarca su 27-28 za zenu 22 -25.

Ne ugledajte se nas starije nego se na vreme udajte i zenite, deca su vam najvece bogatstvo a ne kuce kola i telefoni.

Smo pokusavam da kazem da Ako si posten i zeljan rada, a pritom ti Bog bude naklonjen, ne moras otici u inostranstvo da zarafis novac, mozes otici i u provinciju i ia mirazu udvostruciti nihov novac. Ali je za to potrebno poverenje i ljubav te zene koja ce te postovati samom cinjenicom sto si muskarac a ne zbog toga sto si Alfa ili beta. Alfe se voze dok su nove prvih t godina a posle samo vise kod majstora... 

Da bude jos zanimljivije. Ona je skoro rekla da bi se ponovo za njega udala da joj je opet 16 godina. Inace je zavrsila pre par meseci kirs za racunovodju i pocela da radi.

Tacno je da mu nije isao posao do sad, medjutim samim tim sto je clan kluba clanovi idu kod njega da rade auto, sto i njemu donosi i reklamu i zaradu. Skoro smo kupili auto i prodali ga u delove, zaradili neki dinar. Znaci mi funkcionisemo kao familija i ispomazemo se kada mozemo.

To je ono szo pricam, bitno je da postoji ljubav medju njima a ne kule i gradovi. Ostalo Bog uredi. 

Muramasa i Marijana ce biti u mojim godinama i tada ce razumeti o cemu pricam, a ja sam u njihovima bio pa ih razumem.

A ti Nifada, ne znam koliko godina imas i dali si udata, ali bi trebalo da ti bude misija da iskustvo delis sa mladjima i starijima da bi naucili nesto iz toga i bili bolji ljudi. To treba svima nama da bude misija.

Ma pusti misiju,mi ovde opušteno razgovaramo.Devojčica od 16 godina koja se udaje i rađa dete nije baš za preporučiti,bez obzira što se vole i što završava kurs knjigovodstva :) 

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Liga Džentlmena рече

Ali je za to potrebno poverenje i ljubav te zene koja ce te postovati samom cinjenicom sto si muskarac a ne zbog toga sto si Alfa ili beta. 

Надам се да само не умеш да се изражаваш, иначе је ово баш умоболно. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Meni su pare sporedne. Meni je cilj da stvorim korporaciju koja će sve što sam naučio na ETF-u staviti u službu razvoja vojne veštačke inteligencije.

Srbija nije mesto za to.

Divim ti se i podrzavam, malo je ljudi koji sanjaju velike snove. Ti si jedan od njih i to postujem. Mlad si talentovan i odlucan, moje mislje je je da jos malo ispravis pogled na stvari i snovi ce ti brzo doci u stvatnost.

Nemoj da mislis da i ja ne sanjam velike snove. Cemu klub i Liga ako nije za vise ciljeve.

Srbija je mesto za to, samo covek treba da bude strpljiv. Ako ne danas uradice to tvoji unucici. I brate Vera je uvek najbolji spas.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Lady Godiva рече

Надам се да само не умеш да се изражаваш, иначе је ово баш умоболно. 

Prdpostavljam da si ti lepa zena i imas mnogo kvaliteta pa si okruzena muakarcima, ali kao sto rekoh, mozda cemo nekada biti na istoj talasnoj duzini. ;) Ako Bog da.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Divim ti se i podrzavam, malo je ljudi koji sanjaju velike snove. Ti si jedan od njih i to postujem. Mlad si talentovan i odlucan, moje mislje je je da jos malo ispravis pogled na stvari i snovi ce ti brzo doci u stvatnost.

Како бураз, видиш да човек хоће да развија војну технологију и терминаторе за запад, па да нас газе још лакше :smeh1:.

• Свиђа ми се 1

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Нифада рече

Ma pusti misiju,mi ovde opušteno razgovaramo.Devojčica od 16 godina koja se udaje i rađa dete nije baš za preporučiti,bez obzira što se vole i što završava kurs knjigovodstva :) 

Cak i ako ta "devojcica" kaze da bi se opet udala za istog coveka? 

Ona nije devojcica vec zrela zena cim se odlucila na takvu odluku. Mis to se nismo ozenili i udali smo nezrela sebicna decica. A ona to sigurno nije

Nifada, ni mi nismo na istoj talasnoj duzini. :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Брада рече

Како бураз, видиш да човек хоће да развија војну технологију и терминаторе за запад, па да нас газе још лакше :smeh1:.

Ne bi on to nikada uradio, cak i kada bi napravio terminatora on bi ga usmerio za dobrobit naroda. Mozda nije dovoljno pobozan ali sigurno nije izdaica svog roda i naroda. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Tako bi i sada trebalo da bude, ako se želi porodica. Ali porodica sve brže nestaje.

Ovo je u suštini tvoje priznanje da sam u pravu.

Ovde je pitanje zašto bi neko želio biti u platonskoj ljubavi deset godina? Mislim da je tu neki problem u tvom poimanju stvari.Ne radi se ovdeo seksu radi seksa,nego o odnosu.Ako voliš svoju devojku,i ona tebe,ili ako si u braku,problem je ko ne želi seks,a ne ko želi!!!!!Rekla sam samo ako postoje neke pririodne prepreke,a radi se o ljubavi,onda ljubav može pokriti neke nedostatke.Mislim da ti zastupaš neke stavove koji su veoma diskutabilni i nejasni.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, АлександраВ рече

Не мора ни то, чак. Нека промени прво себе, па ће видети колико види другачије.

Promeni sebe i promenices hiljade oko sebe.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Liga Džentlmena рече

Cak i ako ta "devojcica" kaze da bi se opet udala za istog coveka? 

Ona nije devojcica vec zrela zena cim se odlucila na takvu odluku. Mis to se nismo ozenili i udali smo nezrela sebicna decica. A ona to sigurno nije

Nifada, ni mi nismo na istoj talasnoj duzini. :)

Ne vidim to kao problem ako nismo na istoj talasnoj dužini.

To je redak primer koji si naveo.Možda je ta djevojčica ok,meni je diskutabilan muškarac koji je stariji desetak godina i oženi devojčicu od 16i rodi dete.

Znam mnogo veoma kvalitetnih osoba,posebno žena,koje se nisu udale iz nekog razloga.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...