Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Па прочитао сам на борби за вјеру и на ихтусу за овај "свејеретички" форум па сам хтјео да видим шта то "јеретици" проповедају...на крају постадох сам "јеретик" :cmizdrenje:

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

ЖРУ је осмишљен као сајт за информисање и у оквиру њега форум као преиспитивање себе  и место за утеху своју.

После скоро две године постојања, са изузетно добрим рејтингом, питање је, који је разлог доласка на форум ЖРУ-а?

bliss jeeee

1405_love

bliss jeeee

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

ЖРУ је осмишљен као сајт за информисање и у оквиру њега форум као преиспитивање себе  и место за утеху своју.

После скоро две године постојања, са изузетно добрим рејтингом, питање је, који је разлог доласка на форум ЖРУ-а?

bliss jeeee

1405_love

1405_love

Уста моја хвалите ме. Да ли ти то претендујеш на админа?  womens

Мислим да је пресудна била атмосфера.  bliss jeeee (Овај смајли је постао заштитни знак)

Подели на овим сајтовима

Уста моја хвалите ме. Да ли ти то претендујеш на админа?  bleh

Мислим да је пресудна била атмосфера.  :drugarstvo: (Овај смајли је постао заштитни знак)

Не брате мој, не претендујем ни на шта осима на Царство Небеско, са мојим најмилијима, а и васцелом човечанству, ако се онај Који нас Је Створио, Умилостиви.(ја са сам само мали модератор  :bla: 0205_whistling)

Драго ми је да Ти је другарство био узрок доласка и остајања, јер другарство не може постојати без љубави, а човек тешко може имати искрену љубав, осим ако није од Господа дарована.

Дакле, овде си због свих нас у Њему. 

:drugarstvo:

1405_love

0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

Подели на овим сајтовима

Зато што су ми бановали драгог на верујем.орг  0442_feel

Снајка, нисам баш сигуран, јербо Твог драгог упознах у фебруару 2010.г., у "Реквијем"-у, и учини ми се, а Богу хвала и показа се, да је ЖРУ и он комплементација истих циљева... 1405_love Односно, дошао би он овде и остао, и даније било бановања тамо.

0205_whistling

"Прости верник"

Подели на овим сајтовима

Први пут сам чуо за форум поводом видео скандала са о. Иваном Цветковићем, па свратио да видим какав је то форум и навук'о се. Ето, од све те збрке изашло и нешто добро.

Подели на овим сајтовима

трагајући за духовним садржајима по нет-у...уствари сам хтела да слушам радио па сам се регистровала да бих видела како могу да га покренем...а онда мало по мало, дан по дан пронађох пуно занимљивих тема, савета, литературе, видео материјала....а наравно и пуно добрих људи, браће сестара наших...и тако ми боравак на форуму постао једно дивно уточиште... (''добро нам је овде бити'') :group111:

дођох, видех и остајем до краја... eheeeej

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Право да вам кажем немам појма, нисам стриктно тражила ништа одређено, рекла бих да сам набасала сасвим случајно овдје, али пошто знамо да случајности не постоје, рекла бих да је била Божија воља. И ето данас послије нешто више од 15 мјесеци сматрам да је то заиста нешто посебно што ми се догодило. ЖРУ ће ми увијек бити у срцу. И данас послије толико времена мислим да ме је Љубав братије и сестара задржала овдје. Наравно има ту и неких лоших догађања, али ништа што заједничком љубављу не могу превазићи. Слава Богу за све.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Дефинитвно, да преиспитам себе.

За почетак ме радује реченица коју је написала Милева "да ништа није случајно и да је све Божија воља". Тако да вјерујем да и мој долазак на овај форум има разлога.

У сваком случају, боље Вас нашао. selam-smajli

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...