Jump to content

Песма коју бисте радо поделили са неким чланом форума

Оцени ову тему

Lion

Препоручена порука

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

First Lady - Pamela Anderson... :smeh1:

Zamisli sjw kada bude bio STARNO prvi zenski predsednik kada krenu da traze geneder-neutral izraz za predsednicinu partnerku ili parnera? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

само за батишу Ракића и друштво у ћошку, Зоки Брус Ли :)))

https://www.youtube.com/watch?v=rBI3TQFQKVs

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Снежана рече

само за батишу Ракића и друштво у ћошку, Зоки Брус Ли :)))

https://www.youtube.com/watch?v=rBI3TQFQKVs

Pa disovoga seti 12:smeha:12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Милан Ракић рече

Pa disovoga seti 12:smeha:12:smeha:

Ја сам дете радија, увек сам га волела више од других медија, зато што ти пружа димензију који други медији не могу, да машташ, елем, док се недељом на 202. чекало Индехово позориште или Влада Џет, или Дракстор, ишло је неко Посело уживо са Калемегдана.... иде нека Шева на хармоници као интро...танана фанфаре: "Ја Сам Зорица ваша краљица...ово је Кемиш ваш краљ!!!" лоодило и хистерија  и почиње "Карамела, карамела ја сам твоја карамела".... од тада је  Зоки за мене тотална краљица :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

@Рапсоди Некако кад си ми рекла да си студирала филозофију паде ми напамет, мада ризикујем да погрешим, да ова песма одражава снагу твог женског карактера. :0205_whistling::citac::slikanje::1319_womens:

εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ayla рече

Predivna, hvala. :)
Ova tebi, od mene ...

Хвала теби на песми Николе Врањковића - Вечерња звона коју си окачила на Шта тренутно слушам. Много, много, много добра ствар! Покидао га Врањковић! Стварно сам се закопао у месту и одузела ме песма на неколико тренутака. Сад је слушам стално. :) И ово је опуштајућа пемса. Чудо си какав укус имаш. :) 

εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. 

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, εργασία рече

Хвала теби на песми Николе Врањковића - Вечерња звона коју си окачила на Шта тренутно слушам. Много, много, много добра ствар! Покидао га Врањковић! Стварно сам се закопао у месту и одузела ме песма на неколико тренутака. Сад је слушам стално. :) И ово је опуштајућа пемса. Чудо си какав укус имаш. :) 

Hvala :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...