Jump to content

Песма коју бисте радо поделили са неким чланом форума

Оцени ову тему

Lion

Препоручена порука

@JESSY, sa tobom :)
:bighug:
  • Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

SA INES....

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@@Ayla ,

• Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

@@gavrosaurus @ @ @@Дуња @ @@Ayla @ @ @Калеидоскоп @@Бојан Сарачевић @@horatio @@nickelpower @@Oglo @@Јелина @@Trifke @@ivanaika @@Orthophill

ovo je za vas :bighug:

,,Are also on the faces.....of people ..going by
I see friends shaking hands.....sayin.. how do you do
They're really sayin......i love you.''

p.s. Nisu me skalpirali na početku :))) , skoro svi nadređeni su bili prijatni, jes' da sam malo bila nespretnjaković joooj , ali imam 6 meseci da popravim utisak :D

p.p.s. zamislite sve šalteruše su me dočekale sa osmehom :D

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

p.p.s. zamislite sve šalteruše su me dočekale sa osmehom :D

Је л' севнуо неки очњак у њи' на махове или је самоконтрола била на завидном нивоу?   :)))

Стиже једна за нови почетак.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...