karadjordje Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Ево овдје има нешто: http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,333.0.html http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,333.30.html http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,333.30.html pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Благодарам Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 27, 2009 Пријави Подели Написано Август 27, 2009 добро ни дојде...... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2009 Pomaze Bog,brate Aco! ti rodjendan!Neka ti Gospod uslisi sve molitve! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 27, 2009 Пријави Подели Написано Август 27, 2009 Neka Ti Bog podari Zdravlje i Ljubav Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 27, 2009 Пријави Подели Написано Август 27, 2009 :drugarstvo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Август 27, 2009 Пријави Подели Написано Август 27, 2009 Брате Александре да ли би ми могли рећи нешто о причи Пут за Емаус и да ме упутите на мјесто у Светом Писму гдје бих то могао наћи... У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Август 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 27, 2009 rodjendan bratu Alesandru i nek su on i njegovi zivi i zdravi na mnogaja ljeta i neka im GOSPOD sve zelje ispuni ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 27, 2009 Пријави Подели Написано Август 27, 2009 Ја сам ти га честита на феисбук,а могу и ође :-) pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 срећан ти рођендан са закашњењем! 0205_whistling нек је свима на радост и спасење данашњи празник Успење Пресвете Богородице! 1312_womens клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 i tebi,medo....medjedu 1 0205_whistling Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ????? ?????????? ?? ?? ?? ?? ????? ???? ????? ? ????? ??? ?? ????? ? ?? ?? ??????? ?? ?????? ? ?????? ????? ???? ??? ?? ????? ????... Bilo bi lepo i da nam nešto ispri?a o samoj pri?i i pouci :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ????? ?????????? ?? ?? ?? ?? ????? ???? ????? ? ????? ??? ?? ????? ? ?? ?? ??????? ?? ?????? ? ?????? ????? ???? ??? ?? ????? ????... Bilo bi lepo i da nam nešto ispri?a o samoj pri?i i pouci :smiley: ????, ???? ????. ?? ?????? ????? ???? ???? ????????????. ?? ??? ?? ????????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 ????? ?????????? ?? ?? ?? ?? ????? ???? ????? ? ????? ??? ?? ????? ? ?? ?? ??????? ?? ?????? ? ?????? ????? ???? ??? ?? ????? ????... Bilo bi lepo i da nam nešto ispri?a o samoj pri?i i pouci :smiley: ????, ???? ????. ?? ?????? ????? ???? ???? ????????????. ?? ??? ?? ????????????. Ako Aleksandar praznoslovi šta onda drugi rade 0442_feel Svakako, bi?emo strpljivi Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 28, 2009 Пријави Подели Написано Август 28, 2009 Богословље је одговорност пред Богом и пред људима. Дар који добијамо од Бога је благо за које ћемо морати да Дародавцу дамо одговор. Тај одговор на добијени дар биће нам рај или пакао. "Царство Божије је унутра у вама", каже наш Господ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука