Jump to content

Утробно чедоморство

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Какво је ово липтоматисање и то од стране "хришћана"...не верујем!!!

Просто и једноставно...пару који направи дете а онда жели да га се ослободи би прво поделио добре батине јер су мајмунчине које у 21. веку не знају за заштиту (желе секс, знајући притом до чега може доћи, али заштиту не користе), јер су доказали да су неодговорне себичне будалетине које апсолутно не мисле на могућу последицу звану "трудноћа", већ само на задовољење своје похоте кроз свесно пристајање на већ познат завршетак сексуалног процеса којим се трудноћа започиње, и јер су нељуди који су спремни и да убију само да немају никаву обавезу и одговорност, као и зато јер се се крију иза најподлијих и најјаднијих "научно верификованих" изговора како то није убиство...урадио бих то без обзира да ли је у питању пар, или само девојка, момак,мој син, апсолутно свеједно...а после тога, у складу са слободом избора, нека иду (или нека иде) и нека изврше абортус.

Dobrodosao nazad :D

A sta cini tacno taj embrion pripadnika ljudske vrste?

Nije embrion pripadnik ljudske vrste, nego embrion ljudske vrste. On ne pripadal judskoj vrsti vec embrionima ljudske vrste, procesu stvarnja coveka

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ukoliko smatras coveka u komi licnost,mozes i ovo.

Oba nemaju svest u datom trenutku,jedan je imao a sad nema,drugo nema ali ce imati.

Rekoh, kada mi odgovoris na moje pitanje, nastavljamo diskusiju, dotle idi budi bezobrazan sa nekim drugim. 

Подели на овим сајтовима

Kontradiktivan si.

Kako moze ljudski embrion da ne pripada ljudskoj vrsti? Ili mozda bolje,kako da nije ljudsko bice u ranijem razvoju svog zivota od stadiuma koji mi nazivamo fetus?

Opet si kontradiktivan,ako je svest ono sto cini ljudsko bice onda odsustvo svesti to telo ne cini ljudsko bice. Samim tim covek u komi nije ljudsko bice.

Rekoh, kada mi odgovoris na moje pitanje, nastavljamo diskusiju, dotle idi budi bezobrazan sa nekim drugim. 

Pa ti mozda i objasnim moje razmisljanje. (:  

Подели на овим сајтовима

Pitao si me kako postoji ljdusko bice bez lichnosti. A ja ti odgovaram iz poruke u poruku da postoji od pocetka svog razvoja.

Znaci ako postojanje svesti cini coveka onda odsustvo svesti ne cini coveka.

Nisi mi odgovorio, da li postoji ljudsko bice bez lichnosti? Pa cu onda da ti odgovorim zasto pacijent u komi ili covek koji spava iako imaju odsustvo svesti nisu ne-licnosti. 

Ali nemam nameru da diskusiju pretvaram u bezobrazluke gde ti mene "preslisavas" sa pitanjima ko da si sokrat u platonovim knjigama.

Подели на овим сајтовима

Odgovorio sam ti u prosloj poruci pa ti sad meni objasni.

Nisi ali ja asm fin momak pa cu da ti objasnim.

Pacijent u komi ili covek koji spava pokazuju odustvo svesti ali to ne znaci da imaju odsustvo lichnosti. Za njih znamo da su imali lichnsot do kome ili do sna, i imace je ako se probude iz kome ili sna.

Za embrion koji nema nikakav nervni sistem niti ikakvu svest - nije imao imao niti ce imati lichnost dok se ne stvore prvi tragovi nervnog sistema svest t.j licnosti. 

Svest sam ti naveo kao jednu osobinu lichnosti, tu su takodje memorija, emocije, reakcije, ponasanj itd da ne nabrajam.

Ja bezobrazan? Ajde vazi.

Jako si bezorbazan jer sagovornika ne slusas vec resetas pitanjima i ne objasnajvas svoj stav a zahtevas da se tebi objasni tudj. Time stavljas sagovornika da se oseca kao na ispitivackoj klupi gde on "odgovara nekom"  a ne kao na nekog sa kim pricas i razmenjujes misljenja. 

Подели на овим сајтовима

Nije bitno,svejedno nema u datom trenutku,embrion nije kamen pa da nikad nece imati.

ebrion - teba da dosegne odredjen period i imace

Covek u komi - teba da se probudi

Oba nemaju,i za oba treba nesto da se desi da imaju.

Jesam "A ja ti odgovaram iz poruke u poruku da postoji od pocetka svog razvoja." I to samo 3 poruke iznad...

Zapravo ja sam onaj koji pokusava da objasni nesto svo ovo vreme,zato i postavljam pitanja da bi i ti mogao lako da vidis ono sto je ocigledno a neces.

Подели на овим сајтовима

Nije bitno,svejedno nema u datom trenutku,embrion nije kamen pa da nikad nece imati.

ebrion - teba da dosegne odredjen period i imace

Covek u komi - teba da se probudi

Oba nemaju,i za oba treba nesto da se desi da imaju

Spermatozoid i jajna celija takodje treba da se sretnu i otpocnu proces. Zasto jajna celija i konkretan spermatozoid nisu potencijalno ljudsko bice a kad se spoje jesu?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...