Jump to content

Zašto su Ateisti Srbije protiv Srpske pravoslavne crkve?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Znaš kako Hoking ustvari nije potpuni ateista. nigde ja njega nisam čuo ili prčitao da kaže Bog ne postoji. Njgov stav po pitanju ovog glasi odprilike. Bog nam nije potreban da bi objaznili stvari oko nas i prirodu.

И он и Докинс посматрају бога на исти начин као што су пагани посматрали разна божанства. Само што су пагани имали богове за разне природне појаве, док Докинс и Хокинг посматрају бога као неког паганског бога али стварања, хипотезу потребну да објасни стварање. То се зове god-of-gaps и у таквог бога ни ми овде не верујемо...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Онда изведи све атеисте на неку огромну пољану и реци: "Нека дигну руке они који сматрају да је ирелеватно што је Хокинг атеиста!"

Zasto bih to radio? Nisam ja taj koji tvrdi da "nas ima podosta"?

Obrati paznju ponekad iz kojeg razloga je neko koristio odredjenu metaforu i kome je njom zeleo da odgovri... ovako kad banes  i lunes nesto samo kolko da bi nesto naisao samo dizes tenziju bzvz i srozavas kvalitet teme...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Zasto bih to radio? Nisam ja taj koji tvrdi da "nas ima podosta"?

Obrati paznju ponekad iz kojeg razloga je neko koristio odredjenu metaforu i kome je njom zeleo da odgovri... ovako kad banes  i lunes nesto samo kolko da bi nesto naisao samo dizes tenziju bzvz i srozavas kvalitet teme...

Не замери ми, знам колико се ти трудиш да одржиш квалитет расправе.

Хтео сам да покажем да нема разлике, апсолутно нема разлике између атеиста и верника у тим стварима, једино се ради о томе да су им вектору у супротном правцу. Не верујем да ниси схватио, ал ајд сад...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не замери ми, знам колико се ти трудиш да одржиш квалитет расправе.

Хтео сам да покажем да нема разлике, апсолутно нема разлике између атеиста и верника у тим стварима, једино се ради о томе да су им вектору у супротном правцу. Не верујем да ниси схватио, ал ајд сад...

tu pricu savrseno kontam i slazem se cak...poenta je da moj post sa "eksperimentom"nemanikakve veze sa tim jer nije tome bilo reci izmedju menei mladje.

upao sa argumentom koji je samoi odvuko diskusiju na pogresan kolosek... A znam da nisi trol takoda ne znam zasto si to uradio osim ako nisi u startu omasio poentu...

Подели на овим сајтовима

Sad mi pada na pamet da si teo mozda da branis mladju a to je sulud zadatak... Mladju znam privatno i mnogo je gotivan lik i ako ga napadnem napascu ga pivom, burekom i zenskama ... U vreme posta ;-)

Подели на овим сајтовима

'Анастасија', on 13 Oct 2012 - 21:38, said: Ok.I sad umesto da primeniš hrišćanski koncept i da ljude koji " mrze" Boga i Crkvu ne mrziš ti,ti u postu koji si napisao zvučao si baš kao oni koji mrze crkvu i Boga samo sa obrnute strane. ja njih ne mrzim, ustvari ja ne mrzim nikoga ko zastupa svoj stav, a ako ti mislis da ja mrzim Crkvu i Boga uredu, ti tako mislis ja tu ne mogu nista, meni nista ne menja sta ćeš ti misliti o meni

Ма он их не мрзи него као сто Анастасија лепо написа само их не воли. .smesko.

А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих.

Посланица Јеврејима 11, 1

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Ne znam samo kome je namenjena ova tribina u Kovačici, gde je većinsko stanovništvo slovačko. Koje je veoma privrženo veri, bilo da su evangelisti ili rimljani?

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ne znam samo kome je namenjena ova tribina u Kovačici, gde je većinsko stanovništvo slovačko. Koje je veoma privrženo veri, bilo da su evangelisti ili rimljani?

hahaha, i to sto kazes. mozda ih vrbuju za ateiste :D

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

Ateisti su u manjini i u Kovacici i u Srbijici, kome se oni uopste obracaju? I sta im znaci da snime to i metu na jutjub? Drskost, sta trugo da pomislim...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

nije drskost nego besmisao

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...