Jump to content

Zašto su Ateisti Srbije protiv Srpske pravoslavne crkve?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sta cemo da budistima i hinduistima?Da li su i oni protivnici Boziji?

Рекох, тај суд је најбоље оставити Богу. Будисти и хиндуисти, колико знам, нису прогонили Цркву. Није, понављам, поента судити било коме. Хтео сам само да појасним значење појма сатана.  

Подели на овим сајтовима

Mudro zboriš.....

Mada sa druge strane ja ne znam gde si ti pio kafu koja jeste čokoladno mleko i koliko si je platio, sve jedno neko te je dobro zaj**ao 

Kafa = jeretici koji se protive Bogu

vrela = protive se Bogu

nije čokoladno mleko = jeretici, nisu pravoverci

Jasnije?  sHa_sarcasticlol

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Sta cemo da budistima i hinduistima?Da li su i oni protivnici Boziji?

Sposoban je Bog i da zna ko su mu protivnici i da se obracuna sa njima. Sam' ti kazem, msm ne mo' se ljutis. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Sposoban je Bog i da zna ko su mu protivnici i da se obracuna sa njima. Sam' ti kazem, msm ne mo' se ljutis. 

Не, не треба дискусију окретати у том правцу да се било ко жигоше. Начелно смо појаснили појам. Е сад, како се ко осећа и какав му је однос према Богу, то је на њему. Ако је неко атеиста а осећа да то не значи да је противник, ОК. И оно што је важно додати, а тиче се хришћана. Да ли квалификација противника Божијег изискује хришћанску борбу против таквих? Не, чак и да се неко идентификује отворено као сатаниста, а камоли ако то негира. Јер, Господ је јасно рекао: "Не противите се злу."

Дакле, није био циљ да се било ко, ко није верник и хришћанин стигматише. Циљ је био да се само појасни појам сатана. Оставимо сваком да сам тумачи да ли је он лично противник Божији или није.

Подели на овим сајтовима

Ovde Apostol Jovan govori koji su protivnici Boziji.....

Po ovom poznajte Duha Božijeg, i duha lažnog; svaki duh koji priznaje da je Isus Hristos u telu došao, od Boga je; 3 A svaki duh koji ne priznaje da je Isus Hristos u telu došao, nije od Boga: i ovaj je antihristov, za kog čuste da će doći, i sad je već na svetu.

Подели на овим сајтовима

Mislim da bi za tebe bilo dobro da pročitaš naslov teme. Govorimo o udruženju Ateisti Srbije, koji, u pravu si, nisu ateisti, nego antiteisti... ali mnogi od njih naravno ne znaju ni šta "ateista" znači...

@Strahinja:

Kakvi bre ateisti razapeli Isusa???

Koja je poenta postojanja ove teme onda? Ateista je po definiciji osoba koja misli da je religija stetna. Dolazimo do toga da je tema: "Zasto su osobe koje misle da je religija stetna protiv religijske institucije: SPC?". Pa ZATO STO MISLE DA JE RELIGIJA STETNA.

...

Подели на овим сајтовима

Koja je poenta postojanja ove teme onda? Ateista je po definiciji osoba koja misli da je religija stetna. Dolazimo do toga da je tema: "Zasto su osobe koje misle da je religija stetna protiv religijske institucije: SPC?". Pa ZATO STO MISLE DA JE RELIGIJA STETNA.

...

Ateista je po definiciji osoba koja ne veruje u postojanje Božanstava:

Atheism is, in a broad sense, the rejection of belief in the existence of deities.[1][2] In a narrower sense, atheism is specifically the position that there are no deities.[3][4][5] Most inclusively, atheism is simply the absence of belief that any deities exist.[4][5][6][7] Atheism is contrasted with theism,[8][9] which in its most general form is the belief that at least one deity exists.

I to je kraj definicije ... osobe koje misle da je religija štetna su anti - teisti ili sekularisti. 

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...