Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Срећно и дуговечно! blessyou 0110_hahaha 319.gif blessyou iron2ljuba blessyou 0110_hahahaно

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Да подвучемо црту:

Данас је година + један дан од почетка рада форума ЖРУ. Сам форум је био најпре у саставу сајта СветиЈаков.орг (иначе овај домен је и даље активан и преусмерен је на нов домен Поуке.орг), да би за неких месец и по дана сам сајт са благословом еп. Јована шумадијског добио нов домен Поуке.орг. Са новим доменом је урађен и редизајн сајта, те он изгледа овако како и изгледа 0110_hahaha

Они који су нас пратили од почетка знају да  никада нисмо покушавали да будемо нечија копија и мислим да смо у томе успели. Радујемо се да смо бар мало допринели да се у нашем друштву покаже ведра, радосна страна Цркве, где свако може да се оствари као потпуна и целовита личност.

Оно што, рекао бих, издваја наш форум од других православних форума јесте креативност наших чланова, као и отвореност према свима. на нашем форуму има и људи који су других вероисповести и надам се да се осећају потпуно слободно код нас, има и људи који се изјашњавају као атеисти (један од њих је у више наврата помагао форум на разне начине), што говори да смо створили једну нормалну "климу" за разговор на свим нивоима.

Оно што је наш главни циљ, поред тога да се искажете као креативни и отворени, јесте да се оставрите као литургијски утемељени хришћани (наравно за све оне који то сами желе). То и јесте циљ живота сваког православног хришћанина, те се свим срцем залажемо за литургијски препород нашег народа. Свако ко крене на пут литургијског живота, тај заиста треба да буде спреман на дуготрпљење, на преданост другима... а у томе и јесте права срећа. Они који су у Литургији имају циљ- Литургију. Када се циљ достигне, сви који су одмагали да дођемо до циља више нам нису непријаељи већ пријатељи који су нам, заправо, помагали да будемо још стабилнији. Зато и заповест Христова да волимо и непријатеље своје је неостварива ван литургијског живота.

У циљу да се овај форум не претвори само у виртуено дружење, с времена на време организујемо и окупљања форумаша, литургијске саборе. Ове године планирамо бар два-три сабора. Сви сте позвани.

Имао бих још много тога да вам пишем, али бих волео да и ви нешто кажете. И сами знате да ми слушамо наше чланове, испуњавамо жеље...

Нека вас све Господ чува и благослови, нека вам је на духовну радост и корист ово наше интернет саборовање.

Посебан поздрав за о. Горана, свештеника лаповског, који је један од главних иницијатора за покретање овога форума.

Поздрављам и сталне сараднике, преводиоце, техничку подршку, све оне који су допринели да овај портал за само годину дана постане најпосећенији првославни сајт. Поздрављам посебно и браћу и сестре са форума Верујем и главног уредника о. Александра, који су ту када нам затреба помоћ. Поздрављам и оне који су на било који начин кочили наш рад, те смо из тога изашли још квалитетнији и јачи.

Ускоро, планирамо да поново одрадимо редизајн сајта, и да се покрене још неколико нових сервиса. Шта ће то бити- нека остане тајна 0110_hahaha Свакако биће нешто што ће вас још више везати за ово место.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

0110_hahaha ... al' ste našli datum !

mogli ste dan pre ili dan posle ...  0110_hahaha

У принципу, јучерашњи дан је "прави" , али пошто није јуче радио форум ево са малим закашњењем...

Ајмо, весело !

Подели на овим сајтовима

E , stvarno ste opasni ...

Mislim , ako ste najposećeniji pravoslavni sajt !

Ja računam da sam doprineo , sa svojom uličarsko-muzičarskom temom , da se na odeljku za razonodu klikće više !

(U stvari , to mi je bio i cilj ... da se klikće , klikće ... pa da vas server isključi  0110_hahaha)

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

E , stvarno ste opasni ...

Mislim , ako ste najposećeniji pravoslavni sajt !

Ja računam da sam doprineo , sa svojom uličarsko-muzičarskom temom , da se na odeljku za razonodu klikće više !

(U stvari , to mi je bio i cilj ... da se klikće , klikće ... pa da vas server isključi  0110_hahaha)

dada klapklap klapklap

Дај Боже да нас је више. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2 kolo2

kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac kriminalac brokoli brokoli brokoli brokoli

Постављена слика

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

...те он изгледа овако како и изгледа kriminalac

Изгледа  kriminalac

Посебан поздрав за о. Горана, свештеника лаповског, који је један од главних иницијатора за покретање овога форума.

Свако добро од Господа њему и породици. Да се врати и колико му то време дозвољава напише "по коју".   0104_cheesy

Ускоро, планирамо да поново одрадимо редизајн сајта, и да се покрене још неколико нових сервиса.

Предлажем да се спроведе и неко гласање о томе који је дизајн бољи овај сада или тај нови кад буде актуелан. А што се тиче нових сервиса увек су добро дошли. Поуке.орг и форум су по мени, мопрам још једном напоменути, технички заиста квалтетно одрађени.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

kriminalac

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...