Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Srećan rođendan oče Ivane! Na mnogaja ljeta!!! 0442_feel 0510_music 0202_238 0508_music crvenilo 0506_music0505_music0501_music0504_music0511_music0512_music0507_music0511_music0512_music0513_music smil41cb5615a0b72.gif pivo kolo2 kolce :drugarstvo: torta poklon

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Стећан рођиш, оче!

И нека вас Бог благослови ... на Њему својствен начин!

брат Тома

(текст ове песме ... није теолошка објава, не замерите)

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Еј људи, хвала вам пуно. Нека ове ваше молитве чује Господ, а ја да вам служим и целој Цркви Божијој са оним што ми је Господ дао.

Подели на овим сајтовима

Све најбоље и Бог нека Вас чува!  dada dada

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Жилим вам све најбоље и да поживите још 100 година у здрављу и весељу  ;)

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Па да се прикључим и ја МНОГАЈА ЛЕТА Оче Иване , пуно среће и здравља и да нам још много много служите у Богу  0516_musicjoooj

П.С Јоца посебно честита 1500_baby

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Још једном, хвала свима на лепим и молитвеним честиткама. Данас је петак, па не можемо да изедемо једну виртуелну троту, ал' ће је изедемо јутре.  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

klapklap 319.gif joooj0516_music 1500_baby

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...