Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Срећааааааааааааааааааааааааааааанннннннннннннннннннннн рођеееееендан браћела

:) dancedance dancedance dancedance dancedance dancedance stadaradim confused1

confused1 confused1 confused1 confused1 confused1

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

И ми Вам исто од срца желимо...    0205_whistling :) :) :) :) pivo pivo pivo smil41cb5615a0b72.gif smil41cb5615a0b72.gif smil41cb5615a0b72.gif smil41cb5615a0b72.gif :)0501_music 0501_music 0501_music 0501_music 0501_music 0501_music 0501_music 0501_music 0501_music

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан Жељкооооо! И да нам дуго поживиш, и будеш феноменалан као и до сада.

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАААААААААААААН  29dz8zk bleh dada klapklap klapklap klapklap 0442_feel 0442_feel 0442_feel :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: slavabogu 0442_feel 0102_laugh navijanje navijanje navijanje kolo2 kolo2 kolo2

Подели на овим сајтовима

Златооооооооооо од срца ти желим све најбоље, и срећан рођендан! И хајде нађи мало времена и за нас, недостајеш! 4chsmu1

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Pa je li se udala???  4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...