Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Хвала пуно, живи и здрави били!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Миланеееееее...срећан рођендан!!!

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан тебра Милане! Радовао се да Бог да увек! :)

:osmeh:

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

brateee.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Milane srecan rodjendan uz cestitke dodajem i moje iskreno postovanje prema tebi brate za sve sto radis, pricas i..., no da te ne hvalim puno, covek ume i da se kvari :))

:)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Милане, све најбоље и најлепше ти од срца желим!

snoopysopwithcamel.gif

Срчан човек.

П. С. превентивни преглед код кардиолога неће бити на одмет

Подели на овим сајтовима

Срећан рођендан, Миланче!  :pivo:   :brokoli: :kolcecb3hb8:    Све најбоље!!!   :D

birthday-pilotcat%20%281%29.gif

:takeoff:

Овде уши које машу дођу као још један пар крила . :D

Милане , срећан ти рођендан . :kolcecb3hb8:0503_music  0512_music  0513_music  0507_music  1306_womens  harp  0510_music  0505_music  :pucpuc2:  :icon_pvo:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Nek je srecan rodjendan svima koji danas slave :* da ste mi zivi i zdravi i Bog da vas cuva  :slavaaa:  :choir:  

Ljubi vas vasa Milenica   :bighug:  :bighug:  :bighug:  :bighug:

:pivo:  :pivo:  :pivo:  :pivo:  :pivo:  :pivo:  :pivo:

:msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:  :msn_cake:

:algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:  :algabacaju:

Подели на овим сајтовима

sa malim zakasnjenjem....

Срећан рођендан Јелени, Срђану и Драшку! Од срца им све најбоље у животу желим! Да буду добри себи и на радост породица својих! На многаја лета!

Winnie-The-Pooh-Birthday-Cards.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...