Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

А и није ти нека честитка, има и бољих.

Наравно, Жељкова заслуга у честитањима је немерљива и изван конкуренције, не знам како си и помислио да уопште и посумњаш да је моја добра. И мислим да на данашњи дан, на дан нашег великог вође, не треба да буде такмичења, него сви као један да му са љубављу и поносом честитамо овај величанствен дан.

И мислим да из дебе проговара љубомора, зато што си свестан да већ сада пресијавам на црвено. Али нема везе, ја тебе и даље волим и поштујем и нећу ти уопште потурати ногу у каријери.

Не започињите свађе, не ваља данас. Тако и покојни Радослав оро њиву на Жељковдан па ене га сад...

Подели на овим сајтовима

чак је и прозорљив

Покушао сам да сакријем своје дарове, ал' џабе, не може се град сакрити кад на гори стоји.  

Подели на овим сајтовима

Да је овај Жељко истински православац - као што жели да се покаже пред људима - он не би славио ове паганске и незнабожачке обичаје као што је рођандан и слично.

Али добро, жив био чика Жекси!

Подели на овим сајтовима

Гледам ово повремено колико уватим времена данас и шта да вам кажем.

Хвала вам људи, стварно сам дирнут.

Елем, немам баш пуно времена, јер и на рођендан се ваља радити( каже наш вољени и једини и најбољи вођа) па ћу вам вечерас поодговарати на честитке.

Што се мене и моје сујете лично тиче, разочаран сам, очекивао сам више од шлихтања и боље од оног једног постера.

Подели на овим сајтовима

Томо брате једини у БиПу

канда ћеш се скоро зацрвенит

Хахахаха

Мислим стварно је ред сад после свих ових речи, мислим дела које учини наш брат БиП  да му се додели црвенило.

Није то што је Бип тако слаткоречив, таман посла, него због његовијех заслуга за СрБство.

Што се тиче Рилета иако сви мисле да је он црвени ја сам ево тек сад приметио да није, још се ја питам чему ово данас...

Тако да ево свечано без мита и корупције предлажем ову двојицу за црвендаће.

Да ли се слажете?

Подели на овим сајтовима

Хвала и брату Ракићу за тему и Плутону за постер(постер је диван, ово ми је најлепши роџендански поклон још од кацам престо славити рођендан, тамо негде са 10 година).

Чујем да сте звали и моју жену на тему па да ме и она мало захебава, ал се јадна уплашила па ми послала једно писмо слично овом Томином и свечано обећала да неће доћи.

Подели на овим сајтовима

Necu da crvenim jos, nemo molim te da me uvaljujes :)):))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...