Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Шефе, срећан рођендан и све најбоље! Да будеш бољи пред Господом, него што си сад.

:pivo: :pivo: :pivo:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Srećan  rođendan , svako ti dobro i na mnoga leta !

U to ime jedan skromni poklon pa nema veze što si ti nama boss, Dao Bog budi, nego samo da nam nisi bos.

http://www.bing.com/images/search?q=opanci+prodaja&view=detailv2&&&id=07A2B5BC2406674B482F76EAA88994A663507B3B&selectedIndex=3&ccid=j4mJzmsh&simid=608002730710139413&thid=JN.MPQ4ScEbj6X57JQk7L0L9A&ajaxhist=0

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Srećan rodjendan! Mladenci iz mog grada pjevaju: ljepše je vino nego voda.

А већма ме морила брига:-Где су младенци?  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Како народ зна да каже за неког генија "тај се рађа једном у 100 година". Мени је жао што тај геније нисам ја, али када већ нисам ја, драго ми је да је то Жељко.

Том човеку нема шта не иде од руке. Сећам се још док је био мали, па само да ухвати лопту, већ је био најбољи у фудбалу, кошарци, одбојци, тенису, пинг понгу... Ухвати кист и већ из тих златних руку излазе права уметничка дела. Само је једном сео за клавир, боље да вам не причам какав је то рај за уши био. Ма он је чудо од човека.

Сећам се једном, комшија га звао да му помогне око градње куће, а раније никада није градио кућу, нити је знао било шта о томе. Шта да вам кажем, када је кренуо, после годину дана је цело насеље изградио, позната у народу и као "Жељкова ламела".

Зато и не чуди што је за кратко време од малог члана, постао велики и главни администратор.

Зато ти ја Жељко у моје име честитам рођендан и да убрзо поцрвеним, упс, мислим да си ми жив и здрав, леп и паметан и даље, као што си био и до сада. Слава ти и хвала за све, а поготово што си имао стрпљења да ме упутиш у живот, да ми одаш мале тајне које човеку олакшавају живот, што си увек био ту за мене, што си ме охрабривао када ми је било тешко, што си, што си... извини, сузе радоснице су кренуле. Још једном, хвала ти и срећан рођендан.

Мени једино мало смета што овде долазе неки да му се шлихтају, као "Жекс, срећан ти рођус" и томе слично. Мени то смета, ја више волим када се искрено нешто каже, као нпр ја што сам рекао.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Зато ти ја Жељко у моје име честитам рођендан и да убрзо поцрвеним, упс, мислим да си ми жив и здрав, леп и паметан и даље, као што си био и до сада. Слава ти и хвала за све, а поготово што си имао стрпљења да ме упутиш у живот, да ми одаш мале тајне које човеку олакшавају живот, што си увек био ту за мене, што си ме охрабривао када ми је било тешко, што си, што си... извини, сузе радоснице су кренуле. Још једном, хвала ти и срећан рођендан.

Rasplakao si me! Šta bih samo dao da sam ja Željko i da mi je danas rođendan i da  mi neko ovako nešto napiše!  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Плутоне , царе испирација ти је феноменална . За плутона , а и за Жељка један  facenew22222222

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Rasplakao si me! Šta bih samo dao da sam ja Željko i da mi je danas rođendan i da  mi neko ovako nešto napiše!  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:

За 100е нема шта не могу да ти напишем и нема кога не могу да расплачем. Договор на пп :D

Шалим се брате, када теби буде рођендан има роман да напишем :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...