Jump to content

Срећан рођендан!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 3.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Срећан рођендан, Дани, жива била!  :pivo:  

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Дани, срећан ти рођендан! 

Нека ти Бог да здравље и срећу!  :sunce:  :sunce:  :uraaaaaa:  :smil443643319dc3d:  :120286:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Sretan_rodendan.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Драги моји, хвала свима Вама на дивним честитакама, улепшали сте ми дан и могу Вам рећи да ми је данас заиста дан био диван. Живи Ви мени били и здрави и ја са Вама у све дане! Да живимо!!!  :)  :pivo: 

hvala-puno.gif

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Srećan rođendan

giphy.gif

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

@@Sasa Vojvoda, @@Kratos, @@ВИЛМА,

Хвала другари и другарице, браћо и сестре, још једаред. Живи и здрави Ви мени били и ја сам вама и вазда славили! :navijanje::pivo::)

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

tumblr_lmdtv8OnqQ1qciek8o1_500_large.jpg

Драгана срећан ти рођендан и крсна слава ! 

Јој што су лепе , хвала од срца.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

4hd1UVv.png

Драгана такође срећна крсна слава и рођендан 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...