Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

On 3. 3. 2018. at 22:55, obi-wan рече

@Лидија Миленковић Evo, malocas mi javise ljudi iz hora da je preminuo nas prota Radovan iz saborne crkve.

Da zamolim ostale ovde da i njega pomenu, ime je protojerej Radovan, nekadasnji staresina nase saborne crkve.

Expand  

Бог да му душу прости. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Braca i sestre! Potrebna je hitna molitva.  Molba iz grada Shimkent.Mali djecak Miša u teskom stanju na intenzivnoj njezi.Jake opekotine.
? zvala majka, doktori su nemocni. previse su teske povrjede za takav uzrast. ne smije se transportovati. Na infuzijama i pod morfijumom. Kožu su skinuli, noge su puno ostecene i dio prepona. Place i govori Isuse ja tebe volim i mama nikad tebe necu zaboraviti. Sutra ce doci specijalisti iz centra za opekotine. Hvala na molitvenoj pomoci. Ko jos ima hriscanske grupe nek posalju ovu molbu o Miši.
 Da se vise molitvi uznosilo ka Bogu za njega i iscelenje! ???

Поруку је проследио о. Срђан, Дракулић, Бања Лука

Подели на овим сајтовима

Упокојила се Надежда, помените

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Информација у недељу објављена.

Hvala za molitve, jeo je, sad naš Mišenka spava, krv se vraća u normalu. Vrlo mirno sve podnosi. Trpi, temperature više nema.

Poruku na svoj VK porfil postavila njegova sestra jutros u 06:30.

Транспортовали су га у болницу.

Подели на овим сајтовима

Помолимо се за владику Иларија, архиепископа макаровског (УПЦ МП), који је након можданог удара пао у кому. Прогнозе лекара су лоше.
http://spzh.news/ru/news/51943-upc-prosit-molitv-za-arkhijepiskopa-ilarija-kotoryj-nahoditsya-v-kome

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

On 7. 11. 2017. at 10:28, AnaLaz рече

Помените мог стрица Драгана, тешко је болестан. 

Expand  

После тешке болести, данас је преминуо мој стриц Драган. Молим вас, помените. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

On 16. 3. 2018. at 15:09, AnaLaz рече

После тешке болести, данас је преминуо мој стриц Драган. Молим вас, помените. 

Expand  

Да Господ опрости грехове и усели Драгана у рајско насеље.

Подели на овим сајтовима

Молим вас да поменете у молитвама новоупокојеног Стевана. У питању је деда моје жене, добрица један, јутрос се упокојио. Молим и оце за помињање на проскомидији. Хвала

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Molim,pomjanite moju strinu Danicu,Dana smo je zvali,upokojila se danas oko 17:00h...dusa me boli...jedva kucam...

Nek Gospod dragi utesi njenu kcer Vesnu, zeta mog Radeta,i sestrice moje Nikolu i Lazara...

Mnogo mi je tesko palo...:cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Pomenite me u molitvama.svako dobro od Boga.

Послато са SM-J110H користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

У Кемерову (Русија) јуче се догодио пожар у тржном центру. Погинуло је 64 особе, већином деца. Још 16 особа није пронађено, претпоставља се да су такође погинули.
http://www.pravmir.ru/opublikovan-spisok-pogibshih-vo-vremya-pozhara-v-torgovom-tsentre-v-kemerovo/
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/svet/3084229/raste-broj-zrtava-u-pozaru-u-rusiji-30-osoba-vodi-se-kao-nestalo.html

Подели на овим сајтовима

Djecak Miša, za koga se molimo. Mnogo bolje, stavicu snimak i prevod mamine zahvalnosti i molbe da se jos molimo.

IMG-69a4f8891918516efe3fb0215917ac50-V.jpg

Подели на овим сајтовима

https://www.miloserdie.ru/article/pro-malenkuyu-veru-i-ogromnuyu-veru/
Помолимо се за здравље Јекатерине и Вере, и за покој Сергија, Александре, Ане и Ксеније

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...