Jump to content

Потребна ми је ваша молитвена подршка...

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Молимо Ти се Господе, помози Јовану, чувај га и дај му оздрављење.

Подели на овим сајтовима

Господе излечи и  сачувај драго чедо Јована од свакога зла, видљивог и невидљивог.

Оснажи Господе родитеље и најмилије његове, да дочекају оздрављење,

а лекаре Господе просветли да помогну најбрже што могу.

Подели на овим сајтовима

Свети Симеоне Богопримче,сачувај детенце Јована од опасности.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Оче Благи,погледај Силом Својом и Љубављу Својом помилуј и излечи Јована чедо Твоје.

Нек засија Воља Твоја у њему маленом, нама и његовим најближим на охрабрење и радост. 

Само Теби Оче Слава и Хвала у векове  векова. Амин.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Господе Свемилостиви и Човекољубиви,

Ти Знаш шта је најбоље за децу Твоју. Видиш и Осећаш тугу и бригу нашу за маленог раба Твојег Јована. Не узми нам то за маловерје већ као и што Је Син Твој Јединородни сваког болесног Исцељивао и ми, уподобљујући се Њему, молимо Те Да Услишиш молитве наше и Учиниш како Мислиш да Је најбоље за маленог Јована.

Слава Теби Боже наш и сад и заувек.

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Господе Исусе Христе, нека буде милост Твоја на анђелу Твом Јовану....сажали се на малог Јована, јер си ти Бог наш.Амин

Свети анђеле чувару Малог Јована, покриј га твојим покровом од демонских стрела и сачувај га...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 25. 1. 2013. at 12:33, мирођија рече

Господе излечи и  сачувај драго чедо Јована од свакога зла, видљивог и невидљивог.

Оснажи Господе родитеље и најмилије његове, да дочекају оздрављење,

а лекаре Господе просветли да помогну најбрже што могу.

AMIN !

Подели на овим сајтовима

On 25. 1. 2013. at 11:55, Иван Цветковић рече

Драги пријатељи, молимо вас да се помолите и поменете дете Јована, унука нашег драгог брата и члана ЖРУа Драгана Јашића- Јаше.

Мили Јованча је тренутно у Тиршовој и много му је лоше.

Помените га  замолите Ваше свештенике да се помоле за њега.

Хвала у име свих нас.

Jel se zna od cega je tacno bolestan?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Нека Господ благи услиши молитве наше по љубави и милости својој, и нека свим људима света подари здравље,мир, радост и љубав. Да дође царство Божије како на небу, тако и на земљи.

Подели на овим сајтовима

Помози Господе малом Јовану , и подај утеху његовим најближима 

Амин,Боже дај 

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Молим ти се Господе за здравље моје породице и мене. Очувај нас у молитви радости и здрављу како бих и наш опоравам био брз. Благодарим ти Оче за све. Слава Богу!

Да се моји пријатељи не уплаше,само нас стегла прехлада (вирус) температура и грло али иде полако на боље.

Један добио и остали за њим. 

Подели на овим сајтовима

Да вас Господ подржи, да се мука издржи и да вас се дотакне да се болест одмакне.

Подели на овим сајтовима

Зна ли се како је Јашин унук Јован?

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...